Ακαδημία Ερέτριας-Ακαδημία Κονιστρών 1-1 : Ωραίο θέαμα χωρίς νικητή

0
174

Ωρα’ιο θέαμα πρόσφεραν οι Νέοι της Ακαδημίας Ερέτρια και της αντοίστιχης των Κονιστρών στα πλάσια του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΕ το τελικό 1-1 άφησε και τους δύο με την γλυκοπικρη γευση της ισοπαλίας μιας και πάλεψαν και οι δύο για την νίκη

Φάσεις και γκολ :

6′ Γκολ: Ο Τσαραντάνης βρέθηκε απέναντι από τον Κούκη και με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.
18′ Κάθετη μπαλιά στη περιοχή των φιλοξενουμένων, λίγο πριν ο Μπέκος γίνει απειλητικός, ο Κούκης με βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.
22′ Ο Καραγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από το πρώτο δοκάρι και πριν προλάβει ο Σέγκος να την σπρώξει στα δίχτυα, έδιωξε άναρχα η
άμυνα.
24′ Γκολ: Ο Καραγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάγειρας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά έκανε το 1-1.

Λήξη Ημιχρόνου 1-1.

52′ Ο Κούκης με ωραία έξοδο πρόλαβε την επίθεση της ακαδημίας Ερέτριας.
64′ Ο Αγγελόπουλος Ευ. μπήκε από πλάγια δεξιά αλλά το σουτ που πραγματοποίησε βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
72′ Ο Αγγελόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Μητακίδη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του.
76′ Ο Αγγελόπουλος Ευ μπήκε από δεξιά, έκανε την παράλληλη πάσα αλλά ο Αγγελόπουλος με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά
η άμυνα της Ερέτριας έδιωξε πάνω στην γραμμή.

ΝΕΟΙ ΕΡΕΤΡΙΑΣ(Δ.Βαλκάνος): Δαφνής Γ.(41’Μητακίδης Α), Λάμπρου Λ., Λάϊος Ι.(41′ Χατζηαποστόλου), Σμπιλήρης Ν., Μπασινάς Κ.(71′ Τσίγκας Φ), Μχάνας Ρ.(C), Τσαραντάνης Κ.(58′ Λιβάνης Ν.),Ρουρμούζης Δ., Μπέκος Δ., Θενελής Δ΄, Κακαδής Δ.

ΝΕΟΙ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ(Αλ.Μούντριχας): Κούκης Ν., Πόγκας Κ., Χαιράνι Γ., Κολτσινάκου Λ.(C), Νικολής Γ., Ντόκι Κλ., Αγγελόπουλος Ευα., Σέγκος Ι., Μάγειρας Χρ.(70′ Αγγελόπουλος ), Ζυγόπουλος Νικ.(73′ Πόγκας Δ), Καραγιάννης Αθ.

Η διοίκηση του Α.Ο.Κονιστρών και Περιχώρων θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της Ερέτριας για την άριστη φιλοξενία, να συγχαρεί τους Νέους Ερέτριας για την εξαιρετική ομάδα που διαθέτουν αλλά κυρίως τον προπονητή των γηπεδούχων για το έργο του τόσο στη μεγάλη ομάδα όσο και στους Νέους.

Απλώς στεκόμαστε στο γεγονός ότι στο τέλος του παιχνιδιού  απαίτησε από όλους τους παίχτες του να συγχαρούν την άλλη ομάδα και στη συνέχεια ο ίδιος συνεχάρη ένα-ένα τους παίχτες των Κονιστρών.

Μία κίνηση απλή που διδάσκει ήθος και ταυτόχρονα ενθαρρύνει  όλα τα παιδιά.