Ακαδημία Ιστιαίας-Ελληνικά 2-2 : Στο 90′ ήρθε η ισοπαλία

0
221

Δυνατό ματς χωρίς νικητή στην Ιστιαία ανάμεσα στην τοπική Ακαδημία και τα Ελληνικά με 2-2. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι δεν κράτησαν την νίκη και ισοφαρίστηκαν στα “χασομέρια” του παιχνιδιού από τους μαχητικούς φιλοξενούμενους .

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με το καλημέρα στο ματς προηγήθηκαν με τον Τσώνο στο 3′ λεπτό με την απάντηση των Ελληνικών να έρχεται άμεσα με την ισοφάριση του Ευσταθίου στο 5′ λεπτό σε 1-1.

Η ομάδα του Δήμου Τσελίκα μπήκε ξανά στην θέση του οδηγού με κεφαλιά του Γαβριήλ στο 24΄να δίνει το προβάδισμα με 2-1, αυτό ήταν και σκορ ημιχρόνου παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές ισοφάρισης.

Στο β’ μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος πέρνωντας πολύτιμο βαθμό ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Αγραφιώτη να κανει το γέμισμα και τον Αθανασίου με κοντινή προβολή να ισοφαρίζει στο 90+ για τα Ελληνικά.

Ακαδημία Ιστιαίας(Δ.Τσελίκας):Καρατσόλιας, Ευαγγελόπουλος, Μαχός, Παπανδρέου, Στραφιώτης (80΄ Τριανταφύλλου), Πετής, Κουκούρας, Μιχαηλίδης, Δήμου, Γαβριήλ, Τσώνος

Ελληνικα:Αγραφιώτης, Κρυσταλόγιαννης Ευστ., Κουρταλής, Κρυσταλόγιαννης Γ., Κομποθανάσης (79΄ Κρασούλης), Θαλασσινός (65΄ Αντωνίου), Αθανασίου, Θεοδώρου (60΄ Σταμούλος), Ευσταθίου, Κρυσταλόγιαννης Ευθ., Μαυρούτσικος Χ. (46΄ Τσώνος)