Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ομάδες είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών ο Ερμήλιος επικράτησε της Ακαδημίας Ψαχνών με 0-2 και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας Κ-14 της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο αγώνα και την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου είχαν απειλήσει ήδη δύο φορές την εστία του Γκορτζη.

Στο 11′ οι φιλοξενούμενοι  είχαν την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο παιχνίδι με τον τερματοφύλακα της Θωμά Βογιατζή να σώζει το σουτ του Μάντη.

ΓΚΟΛ.Στο 19′ ο Μάντης κυνήγησε μία χαμένη φαινομενικά μπαλιά ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Ψαχνών έκανε κακή εκτίμηση ακολουθώντας τον εκτός περιοχής , αυτός από πλάγια αριστερά γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κούρος από κοντά έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους παίχτες του Ερμηλίου.

Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και να ισοφαρίσουν αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων κράτησε με ευκολία το 0-1.

Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι “άνοιξε” οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με όλες τους δυνάμεις να ισοφαρίσουν, αυτό είχε αποτέλεσμα να αφήσουν φυσιολογικά χώρο για αντεπιθέσεις στους παίχτες του Ερμήλιου.

Στο 50′ ο Σπυρόπουλος με σέντρα σουτ έκανε το 0-2 κλειδώνοντας την νίκη πρόκριση για τον Ερμήλιο Ανθηδώνας στο τελικού της κατηγορίας Κ-14.

Το τελικό σφύριγμα του Θανάση Παπακυριάκου βρήκε τους παίχτες του Ερμήλιου Ανθηδώνας νικητές να πανηγυρίζουν την πρόκριση και στην αντίπερα όχθη οι παίχτες της Ακαδημίας Ψαχνών να ειναι πεσμένοι στο χορτάρι περίλυποι για την ήττα.

Θα σταθούμε στην άριστη διοργάνωση του ημιτελικού από μεριάς διοίκησης των γηπεδούχων και να τους ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία .

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Βαγγέλη Ντόβολη και Ακριώτης Νίκος.

Ακαδημίας Ψαχνών(Νικος Πριόνας):Βογιατζής, Γκίκας Απ, Στούπας, Δούδαλης, Ζαούρης, Στεργίου, Γαρέφαλλος, Κορδώνηςς Π., Καλογιάννης, Ευθημίου, Πριόνας.

Αναπληρωματικοί: Σταματίου, Θεοδώρου, Γκίκας Δ., Κορδώνης Ε, Ευσταθίου.

Ερμήλιος(Δ.Αντωνόπουλος): Γκορτζής, Λιοπύρης, Κωνσταντούρας, Βεζυρτζόγλου, Πετρογιάννης, Μίσχος, Σπυρόπουλος, Χότζα, Κούρος, Μάντης, Τσικόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Μπρατσιώτης Ρ., Συνοδάκης, Μαστρονικολάου, Σαββίδης, Μπιμπίκας, Κούρτης, Σταθόπουλος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ