Παρουσιάζοντας εξαιρετικό θέαμα με φάσεις και στις δύο εστίες ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων “Γιώργος Λέων”  ανέδειξε νικητή την ομάδα της Ακαδ. Ερέτριας που επικράτησε του Ληλαντίου με 3-0 πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο β’ ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές στιγμές γκολ αλλά οι δύο τερματοφύλακες  Μπασινας  (Ακαδ. Ερετριας) και Βλάμης (Ληλάντιου) κράτησαν το μηδέν.

Στο β’ ημίχρονοο η ομάδα του Αντώνη Τσαραντανη ήταν καλύτερη και πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Κικίδη(2), και Θεοδώρου κατακτώντας το τρόπαιο του Πρωταθλητή στην Ευβοια στην κατηγορία των Παίδων Κ-14.

Τις απονομές έκανε το συμβούλιο της ΕΠΣΕ που παρόν στο γήπεδο , τιμητική πλακέτα δόθηκε στην οικογένεια του εκλιπόντα Γιώργου Λέων από την ΕΠΣΕ , από την ομάδα που ξεκίνησε τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου και από την φιναλίστ ΑΕ Ληλαντίου.

Το αγώνα σφύριξε ο άριστος Χάρης Αντωνίου με συνεργάτες τους Κοντογιαννίδη και Καρρά.

Ακαδ. Ερέτριας(Αντ. Τσαραντάνης):Μπασινάς, Αλεξίου, Χατζηαποστόλου, Ψωμάς, Βράκας, Θ.Συκάς, Θεοδώρου, Αρ Συκάς (53′ Ντούρμας), Μήτρου, Γ. Κικίδης, Ψωμάς (46′  Δενδρινός)

Λήλαντιο(Δ.Καλλέτζης): Βλάμης, Ηλιόπουλος, Λιάσκος (59′Ρουμελιώτης), Ντούρμας, Καπουρίτης,  Σ. Μαρτσούκος, Μάρκου, Κουβρούκης, Ν. Μαρτσούκος, Μπεληγιάννης, Αρτσίτας (48′ Σταγάκης).

Για περισσότερες φωτογραφίες του Μεγάλου τελικού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ