ΑΚΟΧ: …κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών & αθλητριών! (φωτό)

0
1085

Σε μια πάρα πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία, του συνόλου σχεδόν των αθλητών και αθλητριών, των γονέων τους και του προπονητικού team, η διοίκηση του ΑΚΟ Χαλκίδας, διοργάνωσε μια θαυμάσια εκδήλωση, όπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, αλλά και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά! Παρόντες επίσης ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Βαγγέλης Μούτουπας (για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΑΚΟΧ), οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες κολύμβησης Κριστέλ Βουρνά και Νόρα Δράκου, η πρόεδρος του Ευβοϊκού ΓΑΣ, Ελένη Χρυσάγη και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος Χαλκίδας Χρ. Παγώνης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Κώστας Αναγνωστάκης, ο υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας Μπάμπης Καρλής. 

Στους παρευρισκόμενους έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΑΚΟΧ, Πέτρος Χριστοδούλου, αναφερόμενος στην πολύ καλή και επιστημονική δουλειά που γίνεται  από το προπονητικό team (Θανάσης Χρόνης -head coach-, Μαρία Ζαφειρίου, Δημήτρης Χατζηαντωνάκης και Ιάσωνας Φωτόπουλος), στον Όμιλο και στάθηκε ιδιαίτερα στα 31 συναπτά και δημιουργικά χρόνια λειτουργίας του ΑΚΟΧ!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η σύντομη ομιλία της παλιάς διεθνούς πρωταθλήτριας και σήμερα προπονήτριας του Πόλο, της Κρίστι Καλαχάνη, που κάνει σπουδαία δουλειά στο τμήμα πόλο του ΑΚΟΧ, κύρια στις γυναίκες, που ανασυστάθηκε, θα συμμετέχει το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο την άνοδο στην μεγάλη Α’ Εθνική…!

*Βραβεύθηκαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της Κολύμβησης, Κριστέλ Βουρνά και Νόρα Δράκου, για τις επιτυχίες τους και την προσφορά τους στην Ελληνική Κολύμβηση.

***οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΚΟΧ που βραβεύθηκαν:

 • Ευτυχία Δούνα, για την επιτυχία της, να εισαχθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

*Αγωνιστική κλασική κολύμβηση:

 1. Χρήστος Χριστοδούλου
 2. Θοδωρής Παναγιωτίδης
 3. Βασίλης Μαρίνος
 4. Αγγελική Ρουσούλη

*αγωνιστική τεχνική κολύμβηση:

 1. Φίλιππας Πετρόπουλος
 2. Ραφαέλα-Ζωή Σαραντοπούλου

*προαγωνιστική κλασική κολύμβηση:

 1. Δημήτρης Πικραμένος
 2. Χαρά Τόλια

*προαγωνιστική τεχνική κολύμβηση:

 1. Δημήτρης Πριόνας
 2. Τριανταφυλλιά Ραντοΐκοβιτς

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την εκδήλωση της κοπής της πίτας και τις βραβεύσεις: