Ο Ακράτητος Κεχριών επέστρεψε δίκαια και πανηγυρικά στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε καταφέρνοντας να τερματίσει πρώτος τόσο στην κανονική διάρκεια του πρώτου ομίλου αλλά και στον πέμπτο όμιλο των πλέι – οφ και να επιστρέψει και πάλι στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Η ομάδα από την Βόρεια Εύβοια δημιούργησε ένα ισχυρό και δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας με ποδοσφαιριστές όπως οι Σταθαράς, Αλεξίου, Πατρινός, Τσιβίκας και Καψάλας και με την συμβολή ποδοσφαιριστών που άνηκαν στο ρόστερ όπως ήταν οι Παπαδημητρίου, Λοίζος, Αλεξίου, Τσούπρος, Βουρδάνος, Αλεξίου, Καρατζάς, Τσεκούρας προκειμένου η ομάδα να επιτύχει τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ο πρόεδρος Χρήστος Σπαρτάλης έδωσε τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον νεαρό Αλέξανδρο Κοντάκη και παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο στην πλειοψηφία των αγώνων.

Σε αυτή την πορεία του στην Γ’ Ε.Π.Σ.Ε τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα πλεί – οφ υπέστη μόλις δύο ήττες χωρίς αντίκρισμα από ΑΕΚ Νέου Πύργου και Ρωμαϊκό και μετά από 5 χρόνια στην Γ’ Ε.Π.Σ.Ε επέστρεψε και πάλι στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Την νέα χρονιά η ομάδα θα μετάσχει στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε και θέλει να κάνει μια πορεία αξιόπροσεκτη πορεία και να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού που θα την οδηγήσουν στην Γ’ Ε.Π.Σ.Ε.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Σταύρος Σταθαράς και ο Βαλάντης Αλεξίου που σημείωσαν από 20 και 13 γκολ αντίστοιχα και βοήθησαν τα μέγιστα για να επιτύχει ο Ακράτητος Κεχριών τον στόχο του.

Ο Ακράτητος Κεχριών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του 1ο ομίλου της Γ’ Ε.Π.Σ.Ε τερμάτισε στην 1η θέση με 33 βαθμούς και 11 νίκες και 1 ήττα σε 12 παιχνίδια και γκολ 31-9 ενώ στα πλέϊ οφ και τον 5ο όμιλο τερμάτισε στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς και 5 νίκες και 1 ήττα και γκολ 15-10 στα πλέϊ οφ ο Ακράτητος Κεχριών είχε ξεκινήσει με 15 βαθμούς.