Ακράτητος Κεχριών-Καλοχώρι/Παντείχι 0-5 : Διαφορά κλάσης και δυναμικότητας

0
516

Με το επιβλητικό 0-5 επιβλήθηκε το Καλοχώρι/Παντείχι του Ακράτητου Κεχριών και σφράγισε την πρώτη θέση στα προαιρετικά μπαράζ της Β’ ΕΠΣΕ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Φούρλη ήταν καταιγιστικό και δεν άφησε περιθώρια καμίας αντίδρασης στους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο σε όλο τον αγώνα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι καθοδηγούμενοι από έναν εκπληκτικό Θεοδόση Καραμπά που πέτυχε τρία γκολ προηγήθηκαν με 0-3 στο α’ ημίχρονο.

Δύό τέρματα πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι και στο β’ ημίχρονο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη που ελπίζουν να έχει αντίκρισμα μέσα στο καλοκαίρι.

Τα γκολ για το Καλοχώρι/Παντείχι πέτυχαν οι Αντιοχος στο 29′ Καραμπάς Θεοδόσης στο 38′,75′,89′ και Σακάλογλου στο 43′ (πέναλτι).

Το αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους Κώστας Αργύρης και Προκόπη Τσιφλάκο.

Ακράτητος Κεχριών: Σταθαράς, Αχματιώτης (71′ Χατζής), Γιακουμάκης (40′ Κοκκίνης), Κοντάκης, Σταμούλος, Παπαδημητρίου, Σακόβ, Γεωργίου (64′ Κυριάκου), Γεωργαντζής (61′ Γρίσπος), Αλεξίου, Στεφανίδης.

Καλοχώρι/Παντείχι(Γ.Φούρλης): Κατσαρής, Μάλλιαρης (71′ Καραμπάς Χ.), Καραλής, Καραμπάς Κ, Δασκαλόπουλος, Δαμπάνης (53′ Ζαχαριάδης), Λούκας (71′ Δουρμούσογλου), Αντίοχος, Σακάλογλου (76′ Ίσσαρης), Καραμπάς Θ, Σαμπάνης.