*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Έχει βρει τα ‘’πατήματά’’ του, το ‘’Πορτοκαλί υποβρύχιο’’ και τις τελευταίες 4 τελευταίες αγωνιστικές, μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία! Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου, έχει ‘’αγκαλιάσει’’ σφιχτά την υπόθεση παραμονή, που είναι και ο μεγάλος στόχος! Η εκτός έδρας νίκη με το απόλυτο 0-3, επί του Νηλέα, ήταν σπουδαία και δίκαιη επιτυχία για τα Λουκίσια…
Από την άλλη πλευρά ο Νηλέας Νεοχωρίου, έχασε και άλλο πολύτιμο έδαφος και η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ και μοιάζει με θαύμα! Μεγάλο ντεζαβαντάζ για τους ‘’κόκκινους’’ του Νεοχωρίου, το ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν μπόρεσαν ν’ αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα (λόγω έργων ανακατασκευής) και χρησιμοποίησαν γι’ αυτό το γήπεδο του Δύστου, αρχικά και των Κριεζών στην συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 15’ με τον Κωνσταντάγκα, έκαναν το 0-1, που τους ανέβασε ψυχολογικά για την συνέχεια…

Ο Νηλέας προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε στην επίθεση, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν οι παίκτες του να κάνουν κάτι, καθώς οι των Λουκισίων, με πολύ καλά οργανωμένη την αμυντική τους γραμμή, δεν άφηναν περιθώρια για να απειληθεί η εστία του Γαλλή!

Με την συμπλήρωση μιάς ώρας παιχνιδιού (60’), με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Δέδες, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 0-2 και ουσιαστικά ‘’κλείδωσε’’ την νίκη των ‘’πορτοκαλί’’, απογοητεύοντας ταυτόχρονα και τους γηπεδούχους!

Με τον αέρα του 0-2 τα Λουκισία,  στο 74′ με τον Δούκα, που βρήκε δίκτυα έκαναν το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Σάκης Παπακυριάκος, βοηθοί: Περικλής Δελχάς-Δήμητρα Γιδάρη.

ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου (Πάνος Κοντογιάννης): Πρ. Μπασινάς, Δημολιάνης, Σακκής, Σμπιλήρης, Τζόκας, Γ. Κότσαρης, Κελάι, Σπανός, Εβουρούμ, Αν. Μαστροκώστας, Κέκης (40′ Κιούσης).

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης (73′ Ντέλλος), Προβής, Κωνσταντόπουλος, Τζέμος (66′ Καράι), Σουλιωτάκης, Κωνσταντάγκας, Φρούσης, Δούκας (76′ Λουκατζίκος).