Αλάτσατα-Αιγέας Πετριών 0-1 : Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

0
831

Μεγάλο διπλό στο γήπεδο Αλεξάνδρου για τον Αιγέα Πετριών που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΕ και στο 3ο ομιλο , οι νοτιοευβοιώτες επικράτησαν με 0-1 των Αλατσάτων και έχουν βάσιμες ελπίδες τίτλου μιας και απομένει ακόμα ένας γύρος στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μετά την διαφορά που είχαν πάρει στην αρχή του πρωταθλήματος τα φόρτωσαν στον κόκορα και μαζί με τους αρκετούς τραυματισμούς έχασαν μία σημαντική διαφορά και πλέον πρέπει να προσέξουν αν θέλουν να κόψουν πρώτοι το νήμα το πρωταθλήματος.

Οι “ψυχωμένοι” παίχτες του Αιγέα Πετριών έφυγαν δίκαι με το δίπλό από το Αλεξάνδρου χάρη στο “σπάνιο” γκολ που πέτυχε ο νεαρός Βασίλης Παπαγεωργίου εκμεταλλευόμενος την “γκάφα” του τερματοφύλακα Κεχριώτη στο 58′ λεπτό του αγώνα.

Ο Αιγέας Πετριών θέλει μετά από 12 χρόνια να επανέλθει στην Β’ ΕΠΣΕ , και πλέων μετά το διπλό ελπίζει βάσιμα σε αυτό μιας και θα υποδεχθεί και τα Αλάτσατα στα Κριεζά .

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από το πάθος, δύναμη, και από τις δύο ομάδες και κρίθηκε από το σπάνιο γκολ του Παπαγεωργίου.

Μία δίκαιη επικράτηση για την ομάδα του Γιάννη Βυργιώτη που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. 

Το αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελέντζας με συνεργάτες τους Κώστα Δάλλα και Χάρη Αντωνίου.

Αλάτσατα(Στ.Γιαννακης):Κεχριώτης, Μπαϊμπάκης, Πικραμένος Σ., Τσιτσόπουλος (58′ Τζήμας), Καραγιάννης, Α. Κουτσαυλής (8′ λ.τ. Ματσούκας), Μπρέλος (75′ Πικραμένος Α.), Ξιαφαράς, Στρατής, Βλάχος, Σελιανίτης.

Αιγέας Πετριών(Γ.Βυργιώτης):Τσάκος, Παπασταματίου, Ευδοξιάδης (70′ Πάλλης), Ζήσης, Παπαγεωργίου, Βυργιώτης Κ., Δεμερτζής Α.(90′ Δεμερτζής Σ.), Βυργιώτης Ι., Δεμερτζής Κ. (59′ Καβαλάρης), Δεμερτζής Π., Μουλάς (46’Βυργιώτης Σ.).