Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον τα Αλάτσατα επικράτησαν του νεανικού Αστέρα Βατώντα με 3-2.

Τα Αλάτσατα του Γιάννη Φούρλη για 60 λεπτά ήταν εκπληκτικοί και θα μπορούσαν να έχουν δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ δεν το έκαναν και στα τελευταία λεπτά επιστράτευασαν εμπειρία και ψυχικά αποθέματα  για να κρατήσουν την νίκη που τους κρατά σε τροχιά πεντάδας.

Ο νεανικός Αστέρας Βατώντα των Λύκου/Στ.Μεθενίτη άργησε να ξυπνήσει και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία 30 λεπτά προσπάθησε να μην ηττηθεί πράγμα που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα να παραμείνει σε τροχιάς επικίνδυνης ζώνης στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στο 13′ ο Μπούζο με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τα Αλάτσατα.

Στο 45′ μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ ο Λαλάκος έκανε το 1-1 για τον Αστέρα Βατώντα.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου 46′ ο Αργυρός με σουτ έβαλε μπροστά τα Αλάτσατα με 2-1.

Μαξιλαράκι ασφαλείας δύο γκολ έδωσε ο Λαλανίτης στο 58′ για τα Αλάτσατα με σουτ έκανε το 3-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο Άλντο Νεσίμι στο 63′ με ωραία σουτ έκανε το 3-2 δίνοντας ελπίδες για τους γηπεδούχους.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μάριου Πόγκα και των συνεργατών του Θ.Μαρίνου και Αλέξη Καρβελά.

Στην λήξη του αγώνα υπήρξε σύρραξη των δύο ομάδων με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να λήγουν του ατυχές συμβάν.

Αποβλήθηκαν οι Μπασινάς(Αστέρα Βατώντα) και Δεληγιάννης(Αλάτσατα) με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητη Πόγκα εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων.

Αλάτσατα(Γ.Φούρλης): Δεληγιάννης, Τουζούν, Ντούκα, Κουτσαυλής, Σαμαρτζής, Δαμπάνης, Στρατής, Τσάλλας(76’Φωτινός), Λαλανίτης(88′ Βαρτζής), Αργυρός, Μπούζο(93′ Νάτσης).

Αστέρας Βατώντα(Λύκος/Μεθενίτης Στ.): Γαλάνης, Μάτιας, Κεχαγιάς, Μπιτζος Ιωάν.(89’Παπαδόπουλος), Κατόλης Ιωαν., Μπιτζος Στ., Λαλάκος, Κρητικός(60′ Κρητικός), Μειμέτης(55′ Μπασινάς Κ.), Νεσίμι, Κατόλης Αν.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ