Παίζοντας με 10 παίχτες στο τελευταίο τέταρτο και έχοντας χάσει δύο παίχτες λόγω τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο, τα Αλάτσατα πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Δροσιά.

Το πρώτο μισό του ματς δεν είχε ισιαίτερες συγκινήσεις, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πιο κοντά στην επίτευξη τέρματος έφτασαν, ο Αργυρός με σουτ στο 15′ και ο Μερκούρης με δυνατό σουτ στο 39΄που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τσιμπός.

Στο 53΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά την παράλληλη μπαλιά του Μαστροκώστρα δεν κατάφεραν να την κάνουν γκολ ο Σακκάς και ο Πετράκης.

Αυτό που δεν πέτυχε η Δροσιά, το κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ένα λεπτό αργότερα, και πήραν το προβάδισμα με το σουτ του Αργυρού από το ύψος της περιοχής.

Με την σέντρα, η Δροσιά έφυγε στην επίθεση, ο Σακκάς δέχτηκε το μαρκάρισμα του Σταμέλου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση. Το πέναλτι ανέλαβε ο Μαστροκώστας στέλνονταν την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Σταμέλος δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτι και στο 75΄αντίκρυσε την δεύτερη αφήνοντας τα Αλάτσατα με 10 παίχτες. Στο υπόλοιπο του ματς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν έφτασαν στο γκολ νίκης.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Κασομούλης με συνεργάτες τους Βασίλη Βελέντζα και Σταυρο Ρουμπή 

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Π. Σκόνδρας): Τσιμπός, Τουζούν (46′ Ζέρβας), Βλάχος (82′ Κουτσαυλής Θ.), Ντεγιάννης Θ., Κουτσαυλής Χ., Αγγελάκης, Σταμέλος, Ζαχαριάδης Β. (21′ λ.τ. Αλεξίου), Τσιαμπαλής, Αργυρός, Ζαχαριάδης Π.

ΔΡΟΣΙΑ (Γ. Λάμπρου): Κυριακλείδης, Διοκμετζίδης Ι. (75′ Μυτάκης), Διοκμετζίδης Ν. (46′ Γιαλός), Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Γ. Αγγελάτος (86′ Χατζηλάμπρου), Ζαχαράκης, Μερκούρης (46′ Σακκάς), Ν. Μαστροκώστας, Πετράκης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ