Μεγάλη εμφάνιση και τεράστια νίκη των Αλατσάτων με 3-0 επι της Καρύστου στο παιχνίδι “σταθμός” για τους γηπεδούχους που τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.
 Το συγκρότημα του Τάσου Ταυταρίδη έπαιξε με πάθος και διεκδίκησε με πολλές αξιώσεις τη
πολυπόθητη νίκη μέχρι τέλους κάτι που κατάφεραν και μάλιστα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη αυτή.
 Η ομάδα της Καρύστου ,χωρίς άγχος και βαθμολογικό κίνητρο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με τον κο Τζόκα να δίνει χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά της ομάδας, που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.
 Λιγοστές οι φάσεις στα μισά του α΄ ημιχρόνου μπροστά από τις δύο εστίες.
Ο Ζάνι στο 22΄από  καλή θέση θα στείλει τη μπάλα έξω από την εστία του Τσιμπού, με τον Τσιαμπαλή να τον μιμείται στο 25΄μετά από την έξοχη ασίστ του Αργυρού.
Στο 30΄όμως δε θα αστοχήσει και θα βάλει τα Αλάτσατα μπροστά στο σκορ, τελειώνοντας ιδανικά τον υπέροχο συνδυασμό Αργυρού – Β.Ντεγιάννη και έξοχη ασίστ του τελευταίου, πλασάροντας τον εξελθόντα Αραχωβίτη για το 1-0.
Στο 36΄το φάουλ του Καράβολα θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμπού.
Στο 40΄φάουλ του Καράβολα με πάσα στο Μπούσουλα που θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Αλατσάτων.
Στο 45΄Τσιαμπαλής- Ζαχαριάδης θα συνεργαστούν άψογα,το σουτ όμως του τελευταίου δε θα βρεί το στόχο.
Το δυναμικό ξεκίνημα της Καρύστου δεν απέφερε κάτι θετικό στους φιλοξενούμενους, και στο 56΄ ο Τσιαμπαλής θα κυνηγήσει μια χαμένη μπαλιά,θα μπει στη περιοχή ,θα γυρίσει στον Αργυρό που από κοντά θα πλασάρει και θα γράψει το 2-0.
 Στο 75΄ο Καράβολας απέναντι από το Τσιμπό θα σουτάρει χλιαρά και θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να βάλει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα της Καρύστου.
 Στα λεπτά που απέμειναν η Κάρυστος πίεζε, οι γηπεδούχοι όμως στέκονταν πολύ καλά αμυντικά παίζοντας με αντεπιθέσεις.
Και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 93΄ σε μία από αυτές ο Τσιαμπαλής θά μπεί μέσα στη περιοχή ,θα σουταρει ο Αραχωβίτης θα πέσει και θα αποκρούσει ,η μπάλα θα φτάσει στον νεοεισελθόντα  Καρατζά που θα τη στείλει στα δίχτυα για τρίτη φορά ,σφραγίζοντας 3-0 τη νίκη της ομάδας του.
Άψογη η διαιτησία του κου Παπακυριάκου και των βοηθών του Γιδάρη και Πασχαλίδη
ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ(Τ.Ταυταρίδης): Τσιμπός, Ζέρβας(92΄Τουζούν), Ντεγιάννης Β., Ντεγιάννης Θ(90΄Καρατζάς), Κουτσαυλής Χ, Αγγελάκης(80΄Κουτσαυλής Θ), Ζαχαριάδης, Σταμέλος,Τσιαμπαλής, Αργυρός, Μήτρου(46΄Βλάχος).
ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ(Γ.Τζόκας): Αραχωβίτης,Ραβιόλος(83΄Θάσι), Ντινιάκος, Σφυρίδης, Μπογκτάνι, Κακαβάς(60΄Γκιλπάθης), Κασέμι(78΄Ζέφι), Μπούσουλας, Ζάνι, Καράβολας, Γεωργιόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπακυριάκος Α.
ΒΟΗΘΟΙ Γιδάρη Δ. Πασχαλίδης Γ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ