Προηγήθηκαν νωρίς τα Αλάτσατα με το Γιάννη Λαλανιτη (4′) και δε μετουσίωσαν τις φάσεις που τους δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60′ ο Κεραυνός Χαλκιδας βγήκε μπροστά για να πάρει κάτι απ’ το ματς αλλά δε τα κατάφερε, στο δεύτερο ημίχρονο τα Αλάτσατα δεν είχαν την απόδοση που είχαν στο ημίχρονο και απείλησαν ελάχιστα, μ ένα σουτ του Θωμά απ’ τα 30 μέτρα να βγάζει με δυσκολία ο γκολκίπερ του Κεραυνού Νικος Καρύμπας

Διακρίθηκαν απ’ τους γηπεδούχους οι Θωμόπουλος, Σεχαι(μέχρι να γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού).
Απ’ τους φιλοξενούμενους οι Καλεντζης και Καρυμπας ήταν σ’ αυτούς που διακρίθηκαν.
Ο ρέφερι της αναμέτρησης Χρήστος Σιαπλαούρας  άφησε το δυνατό παιχνίδι και στο τέλος έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις στις οποίες παρενέβει με παρατηρήσεις και κίτρινες κάρτες!!!
Πολύ καλοί οι βοηθοί Γιάννης Μπούρικας, και Βαγγέλης Ντόβολης.
Αλάτσατα(Γ.Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Ντούκα, Ζιζόλι, Θωμόπουλος, Σεχάι(78′ Κουτσαυλής), Βλάχος(85’Σαμαρτζής), Δαμπάνης(85’Πουλιπούλης), Λαλανίτης, Αργυρός(67’Τουζούν), Ζαχαριάδης Π.(67’Θωμάς).
Κεραυνός Χαλκίδας(Στ.Μωραίτης):Καρύμπας, Καδδίτης, Τσάλλας, Δάβρης, Στάμου, Γαληγιάννης(63’Σταμόπουλος), Καρκαλής, Σπενταμίδης, Κουβατζίδης(76’Πατερίτσας), Καλέντζης, Αποστόλου(71′ Δουρμούσογλου).
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ