Με σπουδαίο διπλό έφυγε το Ληλάντιο από το Αλεξάνδρου επικρατώντας με 1-2 των Αλατσάτων χάρη στο γκολ του Δ. Κουλοχέρη στο 88′ του αγώνα.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την δύναμη , το πάθος που είχαν και οι δύο ομάδες για την νίκη με καμία από αυτές να μην αρκείτε από τον βαθμό της ισοπαλίας που υπήρχε για 88′ στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ του αγώνα με “κεραυνό” του Τζάνου από τριαντα πέντε μέτρα να αφήνει στήλη άλατος το Δεληγιάννη και να κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο καλύτερος παίχτης των Αλατσάτων ο Δημήτρης Βλάχος ισοφάρισε στο 66′ με κοντινό σουτ σε 1-1 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Τα Αλάτσατα πίεσαν “άναρχα” για την ανατροπή αφήνοντας εκτεθειμένα τα νότα αρκετές φορές , με έξυπνη τακτική το Ληλάντιο βγήκε στην κόντρα επίθεση και σε μία από αυτές η παλιά καραβάνα Δ. Κουλοχέρης με πολύ ωραίο πλασέ πάνω από τον Δεληγιάννη έκανε το 1-2 για το Ληλάντιο στο 88′ του αγώνα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Παπαδόπουλος με συνεργάτες τους Καρβελά και Μούτουπα.

Αλάτσατα(Σ.Γιαννάκης):Δεληγιάννης, Τουζούν, Ξιφαράς, Ντούκα, Καραγιάννης(39’λτ Παπίλας), Κορίτας, Τσάλλας Γ(46’Ντόκα), Τσιτσόπουλος, Στρατής(76’Τσάλλας Δ.), Βλάχος Γκίνης(56’Καρκαντελίδης).

Ληλάντιο(Ν.Ρόγκας):Λεοντής Αθ., Χαλιώτης(56′ Πογκας), Τόγκος, Ντόι, Μακ Κόλλιας,, Ζάνιος, Ρουμελιώτης, Τζάνος, Κουλοχέρης, Καρλατήρας, Μικράκης(88Νάνος Σ. τ Αθ.)