Χθες Κυριακή (02/08/2020) και στο γήπεδο ″Αλεξάνδρου″, στην φυσική του έδρα, πραγματοποιήθηκε, η επίσημη ″πρώτη″ της ομάδας του ΑΟ Αλατσάτων!

Με ″απώλειες″ από το περσινό ρόστερ, μόλις 2 ποδοσφαιριστών (Σταμάτης Γκοτζίνος & Δημήτρης Νερούτσος) αλλά με προσθήκες 5 νέων ποδοσφαιριστών, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΟ Αλατσάτων!
Προπονητής στην ομάδα παραμένει ο Γιάννης Φούρλης, με άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Ντέμη! Στο ″δυναμικό″ της ομάδας, εντάχθηκε με νέα πλέον καθήκοντα. ο Κυριάκος Τζήμας, που αποφάσισε (σ.σ.: είσαι σίγουρος Κυριάκο;) να ″κρεμάσει″ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από μια πολυετή και απόλυτα πετυχημένη παρουσία στα Ευβοϊκά γήπεδα!
Στο καίριο πόστο λοιπόν του Γενικού Αρχηγού, των Αλατσάτων, θα βρίσκονται δύο εμβληματικά πρόσωπα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, ο ″παλιός″ Νίκος Κλειδάς, που θα έχει συνεργάτη του τον Κυριάκο Τζήμα!

Το παρόν έδωσαν τα 5 νέα αποκτήματα της ομάδας που οπωσδήποτε την δυναμώνουν, πάρα πολύ και αυτοί είναι οι:

  • Σπύρος Θωμόπουλος
  • Ηλίας Ξιφαράς
  • Άντον Σεχάϊ
  • Νίκος Καραμούζης 
  • και Χρήστος Ζαφείρης

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Ζήσης, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, να είναι όλοι γεροί και μαζί διοίκηση-προπονητές-ποδοσφαιριστές, να υλοποιήσουν του υψηλούς και φυσικά πρωταγωνιστικούς, στόχους που έχει βάλει για την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα.
Ανάλογη και η ομιλία του κόουτς-Γιάννη Φούρλη, που ευχήθηκε να είναι όλοι υγιείς και δυνατοί, ζήτησε συνέπεια, πειθαρχία και προσήλωση στους στόχους που έχουν μπει.

***ΠΑΤΗΣΤΕ & Ακούστε ΕΔΩ τις δηλώσεις, στο ″Δ & Α″ του Αλέξανδρου Ζήση και του Γιάννη Φούρλη.

*για το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Σεφερλή, από την ″πρώτη″ του ΑΟ Αλατσάτων ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ