Το Δυνατά & Αθλητικά μίλησε με τον πολύπειρο αμυντικό της Προποντίδας Αλέκο Συνοδάκη για τα όσα συνέβησαν στην Κάρυστο αλλά και κατά την παραμονή της ομάδας της Χαλκίδας στο ξενοδοχείο παραμονές του σπουδαίου αγώνα.

Ο Αλέκος Συνοδάκης ξεκαθάρισε από την αρχή της κουβέντας μας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μαρμαρίου.

Ο Αλέκος Συνοδάκης αναφέρθηκε στην «Ντούντούκα» που υπήρχε στο γήπεδο και μέσα από αυτή ακούγονταν οι χειρότερες βρισιές θυμίζοντας γήπεδα άλλων κατηγοριών και συμπεριφορά οπαδών άλλων κατηγοριών(επαγγελματικών) και όχι τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος με παράπονο μας τόνισε ότι δεν έγινε καμία σύσταση από τον διαιτητή Γιώργο Τουλούμη και τον παρατηρητή του αγώνα να σταματήσει αυτό το κακόγουστο «αστείο».

Μας τόνισε ότι  παραμονές του αγώνα και κατά την διάρκεια της νύχτας οπαδοί των γηπεδούχων με αμάξι και την γνωστή ντουντούκα γύριζαν έξω από το ξενοδοχείο φωνάζοντας και προκαλώντας πάντα με τα γνωστά «ελληνογαλλικα» κατά της ομάδας του και του ιστορικού προέδρου της Προποντίδας Μπάμπη Κουσκούτη βρίζοντας οικογένειες και πρόσωπα.

Επίσης καταγγέλλει ότι κατά την διάρκεια της διακοπής και στο τέλος του αγώνα άτομο που περιφερόταν στο γήπεδο προπηλάκισε λεκτικά και σωματικά τους συμπαίκτες του  την ώρα που οι διαιτητές ήταν στα αποδυτήρια.

Επίσης μας τόνισε ότι άτομο της διοίκησης του Μαρμαρίου μετά την λήξη του αγώνα και πηγαίνοντας η ομάδας προς τα αποδυτήρια δέχθηκε χτύπημα ο συμπαίκτης μου Παναγιώτης Μωραΐτης από άτομο της διοίκησης των γηπεδούχων.

To video που εξασφάλισε το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ με οπαδούς του Μαρμαρίου έξω από το ξενοδοχείου της Προποντίδας τρεις τα χαράματα!!!!