Στο γήπεδο Αλεξάνδρου οι νεοφώτιστοι στην Α Τοπική κατηγορία της Εύβοιας ομάδα των Αλατσάτων υποδέχθηκε των ο ΑΟΝΑ με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-4 χάρη σ ένα γρήγορο γκολ του Γκερσι Τορρα στο 6′ 0-1  το πρώτο του επίσημο γκολ με την ερυθροκίτρινη φανέλα.
Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του κυρίου Καρβέλη.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Τορρα, Λαζρι, Χατζησταμου, Ντελεκο και Τσουπρου απείλησε στο ψηλό παιχνίδι από στημένες φάσεις.
Το ημίχρονο τελείωσε με την Νέα Αρτάκη να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, στο 51′ ύστερα από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Λαζρι η μπάλα πέρασα από πολλά σώματα και πήγε στο πίσω δοκάρι όπου από δύσκολη θέση ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του ΑΟΝΑ Τσουπρος με σουτ έκανε το 0-2.
Η συνέχεια του παιχνιδιού είχε τον ΑΟΝΑ να κατεβάζει λίγο ρυθμούς, και φτάνουμε στο 65′ όπου σε μια φάση που ο Βρέττος πήγε ν αλλάξει κατεύθυνση και να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του να παίρνει ο Λουκας.
Στη συνέχεια έγιναν κάποιες αλλαγές και απ’ τις δυο ομάδες, μια απ’ τις αλλαγές ήταν ο Άγγελος Γκιοκας όπου πρώτα στο 82′ έκανε το 0-3 με πέναλτι και στο 86′ με πολύ ωραία τελείωμα πάνω στη κίνηση το 0-4.
Καλή διαιτησία απ’ τη  τριάδα Χουλιάρα, Δάλλα και Δούκα.
ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Δημήτρης Ακριτίδης): Τσιμπός, Χ. Κουτσαυλής, Αρχοντούλης, Αγ. Ντούκα, Αγγελάκης (46′ Βλάχος), Φτούλης (46′ Β. Ζαχαριάδης), Αν. Ντούκα, Σιγανός (73′ Δουρμούσογλου), Τσιαμπαλής, Π. Ζαχαριάδης (46′ Τσάλλας), Σταμέλος (69′ Β. Ντεγιάννης).
ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ανδρούτσος, Βρέττος (68′ Λούκας λ.τ.), Σεϊνταράσι (68′ Καρλατηρας), Τσούπρος, Ζουλιώτης (46′ Σιαράπης), Στασινόπουλος, Χατζηστάμου, Ντελέκος (68′ Σακκάς), Τόρρα (68′ Γκιοκας), Ζαχαρόπουλος, Λάζρι