Αμάρυνθος: …σπουδαίο 2πλό στο Νεοχώρι! (φωτό)

0
1619

*Για το ΄΄Δυνατά & Αθλητικά΄΄-αποστολή: Βαγγέλης Κοντός

Δεύτερη συνεχής και πολύ δυνατή, εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα του Αμαρυνθιακού! Μετά το σπουδαίο ΄΄Χ΄΄ στον Δύστο με την δυνατή τοπική ομάδα, αυτή την αγωνιστική οι ″ροσσομπλού″ πήγαν στο Νεοχώρι, όπου αναμετρήθηκαν με τον πολύ καλό και ανταγωνιστικό, φέτος, Νηλέα!

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και πολύ ενδιαφέρον σε όλο το 90λεπτο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ και το 3ποντο, δύναμη, πάθος και μεγάλες μάχες τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού! Ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν, εναλλαγές στην κατοχή της μπάλας που ανεβοκατέβαινε προς τις δύο περιοχές με μεγάλη ταχύτητα!

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι της Αμαρύνθου, έδειξαν κάποια πιο ποιοτικά στοιχεία , που τους φάνηκαν χρήσιμα για να πάρουν τελικά το 3ποντο, χωρίς βέβαια να υστερήσει σε κανένα σημείο και η ομάδα του Νηλέα, που ήταν και αυτή καλή και μαχητική, είχε όμως την ατυχία να μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα στο 75′ λόγω αποβολής του Γ. Κότσαρη!

Το ″χρυσό γκολ″ για την ομάδα του Μπάμπη Γεωργίου, στο 69′ με πέναλτι, που έγινε στον Αλ. Κοντρατζίου και εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα ο Ανέστης Αργύρης, κάνοντας το πολύτιμο 0-1!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Κηρύκος με συνεργάτες τους Γιώργο Νικολάου και Παναγιώτη Σέρρα.

*ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου (Δημ. Νικολόπουλος): Παπαχρήστος, Δαφνής, Σαμαράς, Αθ. Ζωντός, Τούντας (46′ Α. Μαστροκώστας), Τζόκας, Γ. Κότσαρης, Μακρής, Κέκης, Γ.  Ζωντός   (73′ Σ. Κότσαρης), Ρουμελιώτης (83′ Κ. Κότσαρης).

*ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Αγγ. Κοντρατζίου, Σταματάκος (85′ Αντωνίου), Λιατίφης, Βελαέτης, Ξουρής, Λυμπέρης, Αντ. Μιρτέζα (90′ Τσιμπούκης), Κόλλιας, Αν. Αργύρης, Αλμπ. Κοντρατζίου, Κιμουλιάτης.

*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: