Ενδιαφέρον φιλικο την Κυριακή στο Γυμνό απέναντι στον Αμαρυνθιακό και την ΑΕ Χαλκίδας με την ομάδα του Γιώργου Κρόκου να πάιρνει την νίκη με το ευρή 5-1.

Οι γηπεδούχοι σε όλα τα σημεία του αγώνα ήταν καλύτεροι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και με την προσθήκη του Τάσου Ζάνιου στην μεσαία γραμμή έδειξαν έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα παρότι στο συγκεκριμένο φιλικο προφυλάχθηκε προοληπτικά και ο Αντώνης Μυρτέζα.

Οι φιλοξενούμενοι στην χειρότερη φετινή τους εμφάνιση σε φιλικό αγώνα παρουσίασαν αρκετά προβλήματα συνοχής αμυντικής λειτουργία με αρκετή “μουρμούρα” στο παιχνίδι δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση γνωρίζοντάς την βαριά ήττα από μία ανώτερη ομάδα σε όλες τις γραμμές.

Τα γκολ για τον Αμαρυνθιακό πέτυχαν οι  Μυρτεζα Σελίμ, Τσουτσης,  Πετράκης, Σεφερλής Γιώργος και ο Σταματάκος Γιάννης, για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 3-1 ο Τριαννταφύλλου.

Αμαρυνθιακός(Γ.Κρόκος): Τόρα Ερμ., Μυρτέζα Σ., Τσούτσης, Τριανταφύλλου, Στουραίτης, Σεφερλής Α., Κιμουλιάτης, Νάτσης, Κοντραζίου, Ζάνιος, Πετράκης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Σταματάκος, Μεταξάς, Κηρύκος, Παρασκευας, Γεροντίτης, Σεφερλής Γ.,

ΑΕ Χαλκίδας(Μ.Βέττας): Τρίκκας, Γεραντώνης, Φισκατώρης, Τσιτσόπουλος, Πατουλιάς, Ράζος, Φρυγανάς Γ., Δούμας, Αλεξίου, Γουναρόπουλος, Τριαννταφύλλου.

Αγωνίσθηκαν και οι : Τυλιγάδης, Παπαρίδης, Φρυγανάς Αντ., Τσοκάνης, Πριόνας, Σταθαράς, Αναστασίου, Μούντριχας, Βάθης.