Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Γυμνό ανάμεσα στο τυπικά γηπεδούχο Αμαρυνθιακό και τον Ελλήσποντο που έληξε με 4-2 χάρη σε επική ανατροπή στο τελευταίο 8λεπτο.

Ο Αμαρυνθιακός του Γιώργου Κρόκου παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ έβγαλε αντίδραση και με ηγέτη τον Γκέρσι Τόρα που αναγεννήθηκε φορώντας την κόκκινη φανέλα και πέτυχε 3 από τα 4 γκολ του Αμαρυνθιακου και έδειξε έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας σωτηρίας της ομάδας της Αμαρύνθου.

Ο Ελλήσποντος του Κωστα Καλλιμανη παρότι προηγήθηκε δύο φορές με τον φορμαρισμένο Νικο Κουζούλογλου δεν μπόρεσε να φύγει με βαθμό η βαθμούς από τον Γυμνό καταρρέοντας στο τελευταια οκτώ λεπτά δεχόμενος τρία γκολ δύο από τον Γκέρσι Τόρα και ένα απο τον αειθαλή Ανέστη Αργύρη . 

Ο χορός των γκολ άνοιξε για τον Ελλήσποντο με τον Κουζούλογλου στο 43′ με τον Κουζουλογλου με 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γκέρσι Τόρα έκανε το 1-1 για τον Αμαρυνθιακό, στο 79′ ο Κουζούλογλου έβαλε ξανά μπροστά τον Ελλήσποντο με 1-2, και ενώ όλα έδειχνα ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν κοντά στο διπλό στο 86′ ο Γκερσι Τόρα ισοφάρισε σε 2-2 και πριν κοπάσουν τα πανηγύρια στο 88′ ο Γκέρσι Τόρα εκανε χατ-τρικ και ο Αμαρυνθιακός προηγήθηκε με 3-2, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ανέστης Αργύρης στο 92′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Το αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γκάτσος με συνεργάτες τους Kώστα Δάλλα και Άγγελο Παππά.

Αμαρυνθιακός(Γ.Κρόκος): Σακκής, Σεφερλής, Μ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Ζάνιος, Μυρτέζα, Τόρα, Νάτσης (92′ Αλεξίου), Ρουμπής (71′ Κοντραζίου), Παριανός (83′ Αργύρης).

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης): Πολύδωρος, Γιαλός, Μπούρικας (84′ Φτούλης), Γεωργίου, Ντούκα, Μάλλιαρης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Β. Ανέστης, Ντούμας.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ