Ισόπαλο έληξε  το και το δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα στο Ελλήσποντο και τον Αμαρυνθιακό με 2-2 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν πάλι στο φινάλε όπως στον πρώτο γύρο.

Η ομάδα του Γιώργου Κρόκου στάθηκε πάρα πολύ καλά παρότι στερήθηκε τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Ανέστη έπαιξε μόλις 5′ προερχόμενος από τραυματισμό ,πέτυχε δύο γκολ με τον εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι Ζαχαρία Κατσίμπρα και  θα μπορούσε να “αποδράσει” με το διπλό , αλλά ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Λάμπρου είχε διαφορετική γνώμη ισοφαρίζοντας στο φινάλε του αγώνα.

Ο Αμαρυνθιακός παρότι δεν ήταν στα γνωστά στάνταρ απόδοσης των τελευταίων αγωνιστικών έχασε και με τραυματισμό τον Δημήτρη Τσούτση με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου του Παναγιώτη Σκριβάνου τ. Λάμπρου έσωσε την παρτίδα με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κυρίκος με συνεργάτες τους Αντωνη Ιωάννου και Αντώνη Λιαγκάκη

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης, Ντρέκης, Πάλλης (65′ Θ. Σκριβάνος), Ρεπετσάς, Σ. Μυρτέζα, Δ. Τσούτσης (35′ λ.τ.Πετράκης), Σιαράπης (65′Κιμουλιάτης, 78′ Μεταξάς λ.τ.), Π. Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Πέππας.

Ελλησποντος(Γ.Κρόκος):  Ερμής Τόρα, Γίγας, Νάτσης, Αγγελάτος (96′ Κικίδης), Ντούκα, Μπασινάς, Στρατής (87′ Ανέστης), Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Πέτσας (75′ Χατζηλάμπρου), Γιαλός.