Αμαρυνθιακός-Μαρμάρι 0-0: Έ«Χ»ασε πολύτιμο έδαφος (photos)

0
291

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς απώλεσε ο Αμαρυνθιακός στην έδρα του παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στο αξιόμαχο Μαρμάρι που με την σειρά του πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΕ .

Το συγκρότημα του Αντώνη Τσαραντάνη έδειξε επηρεασμένο από την 15νθήμερη διακοπή, βγαίνοντας εκτός του εξαιρετικού ρυθμού που είχε πριν από αυτή.

Οι φιλοξενούμνοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μπάνου λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αμαρυνθιακός τερμάτισε στην 2η θέση στον πρώτο γύρο και βάσει του ανανεωμένου του ρόστερ μόνο αποτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστει αυτό.

Από την μεριά του το Μαρμάρι τερμάτισε στην 11η θέση σε μία μεταβατική σεζόν για τους νοτιοευβοιώτες που ευελπιστούν σιγά σιγά να επανέλθουν στην αίγλη του παρελθόντος και χωρίς τα λάθη αυτού.

Αμαρυνθιακός(Αν.Τσαραντάνης): Κοντραζίου Άγ., Καλογεράς, Λιατίφης (65′ Κιούσης), Μυρτέζα Σ., Αντωνίου, Τσιμπούκης (80′ Βαρθαλάμης), Σταματάκος, Κρεμασμένος (55′ Σιλβέστρος),Μυρτέζα Αν. (35′ Καραβάς), Αργύρης, Κιμουλιάτης Σ.

Μαρμάρι (Δ. Βατίστας): Αράζος, Ποδαράς Δ., Gonga, Kαλογερίδης, Μαρμαρίδης, Μπάνος, Ποδαράς Π. (75′ Μανώλης), Διακάκης, Muco, Xαραγκιώνης, Ποδαράς Φ.