Με το ευρύ 4-0 επικράτησε χθες Σάββατο ο Αμαρυνθιακός του Άρη Αγίου Ιωάννη για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Εύβοιας. Με αυτή τη νίκη αλλά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ο Αμαρυνθιακός βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό του Α’ κατηγορία του Νομού.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο παρά της ευκαιρίες που τους δόθηκαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στην επανάληψη όμως ήταν καταιγιστικοί.

Στο 48΄ ο Κόλλιας άνοιξε το σκορ. Στο 56΄ ο Μυρτέζα Α. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 90΄ ο Κοντραζίου Αλ. ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μυρτέζα Α. και πάλι με ένα πολύ όμορφο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Αμαρυνθιακός (Γεωργίου): Κοντραζίου Αγγ., Αντωνίου, Σεφερλής (87΄ Αποστόλου), Βελαέτης, Ξουρής, Μυρτέζα Σ., Λιατίφης (65΄ Παπαγγελής), Κόλλιας, Μυρτέζα Α., Σταματάκος (75΄ Κοντραζίου Αλεξ.), Κιμουλιάτης (85΄ Στουραΐτης)

Άρης Αγίου Ιωάννη (Σίμωσης): Καρκαλέτσης, Μακρυγιάννης, Σίμωσης, Θεοδωρακόπουλος, Μεγαρίτης, Μάλλιος, Πιλάτης (65΄ Κοντός), Περήφανος, Μήτρου, Παναγιάρης, Φελέρης (80΄ Μπεΐνογλου)

Διαιτητής: Κουκούρα Βοηθοί: Κωνστάντιος – Παππάς