Αμαρυνθιάκος-Αρής Αγίου Ιωάννη 0-0: Ωραίο παιχνίδι χωρίς τέρματα (photos)

0
534

Αρκετά καλό ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 3/3 στην Βάθεια, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, που θα μπορούσε η καθεμιά απ΄ αυτές να είναι στο τέλος νικήτρια. Ο Άρης Αγίου Ιωάννη με διακριθέντες τους Στουραΐτη και Λ. Μήτρου και ο Αμαρυνθιακός αντίστοιχα με καλύτερους τους Σταματάκο, Κιμουλιάτη και Σιλβέστρο, πρόσφεραν ωραίο θέαμα.

Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους στην κυριώτερη φάση του αγώνα που έγινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σταματάκος τροφοδότησε -αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε τον Ποδαρά- τον Σιλβέστρο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης Γιάννης Περούλιας κακώς υπέδειξε οφ-σάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες τους Γιαννη Μητρολιό και Γιάννη Περούλια.

Αμαρυνθιακός (Τσαραντάνης): Πανταζής, Κιούσης, Π. Λιατίφης, Μυρτέζα, Αντωνίου (46΄ Σιλβέστρος), Τσιμπούκης (75΄ Χ. Μήτρου), Καραβάς, Κρεμασμένος, Κιμουλιάτης(90′ Κοντραζίου Αλ.), Σταματάκος, Τ. Λιατίφης (46΄ Βαρθαλάμης).

Άρης Αγίου Ιωάννη (Γκογκορώσης): Καρκαλέτσης, Ν. Φελέρης (75΄ Μεγαρίτης), Καλαμιώτης, Ποδαράς, Π. Φελέρης (75΄ Κοντός), Μάλιος, Φωτιάς, Παναγιάρης (90΄ Πάσχος), Λ. Μήτρου, Αλ. Κοντραζίου, Στουραΐτης (85΄ Θεοδωρακόπουλος).