Νικηφόρο πέρασμα της Αιδηψού από το Γυμνό επικρατώντας του Αμαρυνθιακού με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί, με τον Αμαρυνθιακό να έχει την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να την μετουσιώσει σε ανάλογες ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε στο 19´ με σουτ του Μακρή μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια. Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν έβρισκαν τους διαδρόμους προς την εστία του Μπιμπάι, αποτέλεσμα της καλοστημένης άμυνας της Αιδηψού.

Η Αιδηψός προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο και τα κατάφερε όταν σε μία από αυτές κέρδισαν φάουλ σε πλάγια θέση, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γάσπαρης με μία αριστουργηματική εκτέλεση στο 70´

Ο Αμαρυνθιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 80´ μετά από ατομική ενέργεια του Κοντραζίου.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γ. Κρόκος): Τόρα, Σεφερλής Α., Στουραΐτης (75′ Σεφερλής Φ.), Πετράκης, Τριανταφύλλου, Ζάνιος, Αντ. Μυρτέζα, Κηρύκος (50′ Μυρτέζα Σ.), Νάτσης, Κοντραζίου, Τσούτσης.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Αναγνώστου): Μπιμπάι Μ., Σαββόπουλος Β. (60′ Μανδέλος), Βασιλείου Ι., Βασιλείου Χρ. (60′ Γιουκάι Α.), Γιουκάι Ε., Καπλανάι, Φώτου (85′ Μπιμπάι Α.), Γάσπαρης, Μακρής (40′ Μαργκεγκάι), Μπιμπάι Ι., Αναγνώστου Ν. (85′ Αθανασίου).