Ο Δήμος Ερετρίας Αμαρύνθου μοιάζει να βρίσκει το ρυθμό του όσο αφορά τους αγωνιστικούς χώρους με την ανακατασκευή του γηπέδου της Αμαρύνθου, το νέο χλοοτάπητα στην Ερέτρια , αλλά και το υπό κατασκευή βοηθητικό στην Καλλιθέα.

Μέχρι εδώ όλα καλά  με τις ομάδες όμως τι γίνεται εκεί τα πράγματα είναι ομιχλώδες με πολύ μικρή ορατότητα.

Στον Όλυμπο Γυμνού συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί σωστή διοικητική λύση που θα διαδεχθεί η θα στελεχώσει την ομολογουμένος απόλυτα πετυχημένη διοίκηση του Ευάγγελου Χαινά τα τελευταία χρόνια.

Στην Αμάρυνθο πρέπει να εξαργυρωθεί η εξαιρετική αγωνιστική χρόνια και με την επιστροφή θεού θέλοντος και εργασιών στο γήπεδο επιτρέποντος η ομάδα να στηριχθεί διοικητικά και αγωνιστικά.

Ο πρόεδρος Νίκος Κατσής σίγουρα θέλει την στηρίξει και άλλων παραγόντων που υπάρχουν στο χωριό μέχρι τώρα και εκεί τα πράγματα είναι σε ομιχλώδες τοπίο αν και υπάρχουν κάποιες διεργασίες.

Στην κορυφαία ομάδα του Δημου βάση ιστορίας και τίτλων τον Απόλλωνα Ερέτριας τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα δεν φαίνεται κάποιος ζεστός να αναλάβει αν και το όνομα γνωστού πλοιοκτήτη της περιοχής και ακούγεται ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει.

Είναι σημαντικό για την Ερέτρια η ύπαρξη ακαδημίας που στελεχώνει και τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα εδώ και χρόνια και αποτελεί μία ανεξάντλητη δεξαμενή ποδοσφαιριστών.