Ο καλπασμός των ‘’rossoblu’’ του Αμαρυνθιακού, συνεχίζεται…
Ασταμάτητη μοιάζει η ομάδα του Δημήτρη Βαλκάνου, που έχει εντυπωσιακό απολογισμό στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!
Ο Αμαρυνθιακός λοιπόν τις 7 αγωνιστικές, μετράει:

  • Το απόλυτο νικών (7 στα 7),
  • Το απόλυτο βαθμών (7 Χ 3=21),
  • Την πλέον παραγωγική επίθεση, με 34 γκολ (μέσος όρος 4.86 γκολ/αγώνα)
  • Και παθητικό μηδέν γκολ!

Δίκαια λοιπόν ο Αμαυνθιακός φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα σημαντική διαφορά βαθμών, από τις ομάδες που ακολουθούν!
Στο σημερινό παιχνίδι (που κάποτε ήταν μεγάλο γειτονικό ντέρμπι), με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ερέτριας, η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν απόλυτη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Αντώνη Τσαραντάνη!
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αμαρύνθιοι, ‘’καθάρισαν’’ το σημερινό παιχνίδι μέσα στο α’ 30λεπτο, όταν και ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 5-0!
Στη συνέχεια οι παίκτες των γηπεδούχων, χαμήλωσαν την πίεση και στο β’ μέρος ο κόουτς-Βαλκάνος, έκανε ‘’rotation’’ δίνοντας χρόνο συμμετοχής κύρια σε νεαρούς ποδοσφαιριστές…
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αντώνη Τσαραντάνη, όπως προαναφέραμε αγωνίστηκε φιλότιμα, όμως γνώριζαν οι παίκτες του Απόλλωνα ότι είχαν μια πολύ δύσκολη αποστολή, όμως μένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και τον τερματισμό σε όσο γίνεται καλύτερη θέση στην βαθμολογία!
*τα γκολ:

  • 8’ το 1-0, κεραυνός του Κοτρογιάννη, ο Μπασινάς διώχνει εκπληκτικά, ο Μπαλαμπάνης κερδίζει την μπάλα και από δεξιά σεντράρει, στο απέναντι 2ο δοκάρι, όπου ο Μήτρου με κεφαλιά-ψαράκι ανοίγει το σκορ!
  • 11’ γίνεται το 2-0! Από αριστερά ο Κοτρογιάννης εκτελεί κόρνερ, στο ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά ο Γκ. Τόρρα με καρφωτή κεφαλιά, 2πλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!
  • 13’ γρήγορα και το 3-0! Ο Σεϊνταράσι, κερδίζει την μπάλα, ελίσσεται αποφεύγει τους αντιπάλους του και από κοντά με πολύ ωραίο πλασέ, ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στα 3γκολ!
  • 21’ ‘’καρέ’’ στα γκολ, 4-0! Ο Μπαλαμπάνης εντυπωσιακά πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα και βγάζει σέντρα-ξυράφι, στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όπου ο Μήτρου με πλασέ, εξ επαφής, πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ!
  • 30’ το ‘’κοντέρ’’ φτάνει στο 5-0! Ήταν και πάλι ο Σεϊνταράσι, που πήρε πολύ ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ πετυχαίνει το 5ο γκολ των γηπεδούχων και το 2ο δικό του!
  • 67’ ολοκληρώνεται ο θρίαμβος, 6-0! Ο Παν. Σκριβάνος, που είχε μπει σαν αλλαγή, με διαγώνιο δυνατό σουτ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και ‘’κλείνει’’ το σκορ!

Άριστο το διαιτητικό ‘’τρίο’’ των Γιώργου Τσακού-Παναγιώτη Σέρρα & Γιώργου Ρούσση.

*ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος (46’ Τσούτσης), Μπαλαμπάνης (46’ Κουσερής), Ζουλιώτης, Τσολάκος, Μώρος, Σεϊνταράσι, Σιαράπης (65’ Σκριβάνος), Γκ. Τόρρα (65’ Χαλιώτης), Κοτρογιάννης, Μήτρου (46’ Χρ. Τσούμαρης).

*ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Αντώνης Τσαραντάνης): Μπασινάς, Σακκάς (46’ Τσούμαρης), Νάτσης, Πετράκης, Λ. Καρλατήρας, Πομάρες, Νικολάου ( 66’ Μήτρου), Λιάσκος (61’ Πεππές), Κωνσταντάγκας (61’ Τρεγκάϊ), Θανάση, Μπαλάκας (46’ Γίγας).

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ