Με 3-0 επικράτησε ο Αμαρυνθιακός του Αυλωναρίου στο γήπεδο της Γυμνού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη έκανε το απόλυτα των νικών απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Γυμνού.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σκορ έμεινε σε αξιοπρεπή επίπεδα για το Αυλωνάρι ελέω του τερματοφύλακα του Μπρούνο Κελάι που έκανε πολλές και σωτήριες επεμβάσεις σταματώντας τον Αμαρυνθιακό.

Ο Αντώνης Κοτρογιάννης που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του γηπέδου της Γυμνού άνοιξε το σκορ στο 5′ 1-0, για να ακολουθήσουν δύο γκολ στο β’ ένα του Παναγιώτη Σκριβάνου του Λάμπρου και ένα με απ ευθείας κόρνερ του σπεσιαλίστα του είδους Στέλιου Μπαλαμπάνη για το τελικό 3-0.

Το αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες την Έλενα Κοτταρά και τον Κώστα Δάλλα

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης (67′ Ρούσσος), Μπαλαμπάνης, Τσολάκος (67′ Θανάσης Σκριβάνος), Μπατζελής, Σ. Μυρτέζα, Σπυράκης (80′ Μετοχιάτης), Κοτρογιάννης (77′ Μεταξάς), Βεζιρτζόγλου, Δήμου (77′ Μάνης), Π.Λ. Σκριβάνος.

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κελάι, Νόνας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Ξυράφης, Μπάρδι (77′ Βογιατζής), Κατσούλας, Κοκκάλας, Γλυκός, Γκιούλι (77′ Μάλλιος).