Νικητής με 2-1 αναδείχθηκε χθες Σάββατο 12 Ιανουαρίου ο Αμαρυνθιακός επικρατώντας με 2-1 του Δύστου για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Εύβοιας. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη λόγω τιμωρίας της έδρας του Αμαρυνθιακού.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και δυνατό και τα προβλήματα που είχε ο αγωνιστικός χώρος δεν στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Αν και ο Αμαρυνθιακός ήταν πιο καλός και ο ποιοτικός, ο Δύστος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 8΄ λεπτό με κεφαλιά του Πηλιχού Α. Ο Αμαρυνθιακός όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Κόλλια στο 22΄ και να πετύχει την ολική ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Βελαέτη με σουτ έξω απ’ την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Στο αγώνα όμως υπήρχαν και τρεις αποβολές. Στο 65΄ αποβλήθηκε Κοντραζίου Αλμπ. του Αμαρυνθιακού με δεύτερη κίτρινη κάρτα και  στο 70΄ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες ο Κιούσης του Δύστου και ο Σταματάκος του Αμαρυνθιακού.

Αμαρυνθιακός: Κοντραζίου Α., Σεφερλής (60΄ Λυμπέρης), Παπαγγελής (Τσιμπούκης), Βελαέτης, Ξουρής, Μυρτέζα Σ., Σταματάκος, Κόλλιας, Μυρτέζα Α., Κοντραζίου Αλμπ., Κιμουλιάτης

Δύστος: Πετράκης, Τριανταφύλλου, Πέππας, Μαστροκώστας, Πιλάτης, Μάλλιος, Πηλιχός Γ. (46΄ Κιούσης), Ηλίας, Πηλιχός Α. (90΄ λ.τ. Πιλάτης Γ.), Αντώνενας, Νικολάου

Διαιτητής: Καλαμάτας Βοηθοί: Κοντογιαννίδης – Ποδάρας