2-0 επικράτησε ο Αμαρυνθιακός των Ζαράκων την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και έκοψε πρώτος το νήμα στην Β’ ΕΠΣΕ πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ μετά από εννέα χρόνια.

Η ομάδα του Μπάμπη Γεωργίου μαιτρ των ανόδων το έχει κάνει δύο φορές με τους Ζάρακες κατέκτησε δίκαια την άνοδο μιας και κατέκτησε το πρωτάθλημα “αήττητη” πράγμα που στο παρελθόν το έχουν καταφέρει λίγες ομάδες(Νηλέας Νεοχωρίου, Ελλήσποντος) στην Β’ ΕΠΣΕ.

Πολλά μπράβο στην διοίκηση του Νίκου Κατσή και στους συνεργάτες που από το καλοκαίρι σε συνεργασία με τον προπονητή έστησαν μία εξαιρετική ομάδα που ξανάφερε τον ιστορικό Αμαρυνθιακό στην Α’ ΕΠΣΕ μετά από εννέα χρόνια 

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι Ζάρακες δεν ήρθαν διατεθειμένοι να συμμετέχουν στο πάρτι του Αμαρυνθιακού και είχαν εξαιρετική αγωνιστική παρουσία σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σταμέλο στο 3′ λεπτό του αγώνα  για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους κλειδώνοντας την νίκη άνοδο στο 73′ με τον Αλμπέρτο Κοντραζίου.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Γιώργου Κασομούλη άρχισαν χαρές και πανηγύρια που συνεχίστηκαν και στο κέντρο της Αμαρύνθου.

Το αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Κασομούλης με συνεργάτες τους Χρήστο Σιαπλαούρα και Κώστα Αργύρη

Αμαρυνθιακός(Χαρ.Γεωργίου): Τζαβάρας, Αντωνίου, Λιατύφης, Βελαέτης, Ξουρής, Λυμπέρης (87′ Τσιμπούκης), Κόλλιας (62′ Αντ. Μυρτέζα), Σ. Μυρτέζα, Σταμέλος (80′ Κιμουλιάτης), Σταματάκος (85′ Σεφερλής), Αλπέρτο Κοντραζίου.

Ζάρακες(Κ.Μεταξάς):Στ. Καλλιοντζής, Χουχούμης, Μπουραντάς, Cela, Λιώνης, Μαχιλάι (80′ Αγγ. Φαρρής), Ελευθερίου, Αγκαλίου(85′ Τόλιας), Σπανός (88′ Δ. Φαρρής), Πέππας, Παναγιώτου .

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Αμαρυνθιακός – Ζάρακες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ