Για το Δυνατά & Αθλητικά στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου βρέθηκαν οι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ και ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ.

Για την 6η αγωνιστική και τελευταία των μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου ο Αμαρυνθιακός σφράγισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 33 χρόνια και πάλι μιας και επικράτησε με σχετική άνεση του Κερατσινίου με 4-1.

Ο Αμαρυνθιακός ήταν καταιγιστικός στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μέχρι το φινάλε σκοράροντας 4 τέρματα και έχασε ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ απέναντι στο Κερατσίνι που πέτυχε το γκολ της τιμής και είχε ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες που όμως περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στον αγώνα έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Κουτσογιαννούλη που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-1.

Ο Αμαρυνθιακός μαζί με τον Απόλλων Ευπαλίου και το Λουτράκι κερδίζουν την άνοδο για την Γ΄Εθνική για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στο άλλο παιχνίδι ο Πανναυπλιακός Ηρακλής διασύρθηκε με 6-0 εκτός έδρας από την Θήβα με το Λουτράκι εν τέλει να κερδίζει αυτό την άνοδο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Έχει ξεκινήσει το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου χωρίς την μεγάλη φάση στις δύο εστίες. Με τον Αμαρυνθιακό όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ δημιουργώντας την πρώτη υποψία φάσης στο 4′ όταν ο Μώρος από δεξιά εκτέλεσε ένα φάουλ μέσα στην περιοχή και τους αμυντικούς του Κερατσίνιου να διώχνουν την μπάλα.

7′ Ο Κολιόπουλος από δεξιά γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μώρο που έκανε το σουτ όμως τον Αγγέλακη να κάνει το μπλοκ και να απομακρύνεται η μπάλα.

Ο Αμαρυνθιακός έχει μπει δυνατά ψάχνοντας το γκολ που θα του βγάλει το άγχος και να σφραγίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική στο διάστημα αυτό έχει δημιουργήσει δύο επικίνδυνες στιγμές στα καρέ του Κερατσινίου.

Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Αμαρυνθιακό σε διάστημα δύο λεπτών στο 13′ και στο 14′ σε ισάριθμα σουτ των Τόρα και Κοτρογιάννη ο Αγέλακης απομάκρυνε την μπάλα.

16′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μώρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Καπίρης καταλόγισε πέναλτι, ο Τόρα αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία ανοίγοντας το σκορ.

Ο Αμαρυνθιακός είναι καταιγιστικός στο 19′ ο Κοτρογιάννης έκανε το σουτ με τον Κουτσογιαννούλη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα.

Στα πρώτα 20 λέπτα ο Αμαρυνθιακός κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σκοράρει ένα τέρμα με τον Τόρρα και έχει ακόμα 4 σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του.

Ο ρυθμός έχει πέσει με το Κερατσίνι να δημιουργεί την πρώτη του ευκαιρία στα καρέ του Αμαρυνθιακού και στο παιχνίδι συνολικά. Όταν στο 34′ ο Διάκος έξω από την περιοχή εκτέλεσε το φάουλ με τον Φαλαγγίτη να διώχνει την μπάλα η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ. Ένα κόρνερ που εκτέλεσε πέρασε ανεκμετάλλευτο μιας και οι ποδοσφαιριστές του Κερατσίνιου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τα καρέ του Αμαρυνθιακού.

43′ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Μώρος μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον Σφυρογιαννάκη ο διαιτητής Καπίρης έδειξε το σημείο του πέναλτι, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τόρρα κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα και δύο της ομάδας του. Ο Αμαρυνθιακός σφραγίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Διπλή αλλαγή για την Κερατσίνι με την επανέναρξη του δευτέρου ημίχρονου στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Λουκάτος και Παναγιώτου στις θέσεις των Σφυρογιάννακη και Μαθιουλάκης.

47′ Ο Κοτρογιάννης θα βρεθεί σε τετ-α-τετ με τον Κουτσογιαννούλη με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να διώχνει.

48′ Ο Μώρος μέσα στην περιοχή απέφυγε τον τερματοφύλακα Κουτσογιαννούλη που θα προλάβει να γυρίσει στην εστία και να απομακρύνει το σουτ του μεσοεπιθετικού του Αμαρυνθιακού.

Ο Αμαρυνθιακός συνεχίζει να είναι καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας μπει με το πόδι στο γκάζι αλλά τον τερματοφύλακα του Κερατσινίου Κουτσογιαννούλη να κάνει μεγάλο παιχνίδι και με σπουδαίες και σωτήριες επεμβάσεις να έχει κρατήσει μέχρι στιγμής τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 2-0.

Το Κερατσίνι θα δημιουργήσει την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο στο 55′ θα συνεργαστούν από δεξιά Κετίκογλου και Κουρκουτής με τον Κετίκογλου να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

57′ 3-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Απίθανη συνεργασία από δεξιά όταν οι Κολιόπουλος και Μήτρου συνεργάστηκαν με κινηματογραφική ταχύτητα και ο Κολιόπουλος με πλασέ μέσα στην περιοχή σημείωσε το 3-0.

60′ 4-0 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Μώρος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Κερατσινίου, ντρίπλαρε μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 4-0.

Διπλή αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό στο 60′ οι Τάκο και Χαλιώτης μπαίνουν στις θέσεις των Σπυράκη και Μώρου.

70′ Αλλαγή για το Κερατσίνι ο Τζωρτζάτος μπήκε στην θέση του Κοττάκη.

Το Κερατσίνι θα έχει σπουδαία ευκαιρία όταν στο 72′ ο Λουκάτος θα κάνει ένα τρομερό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο Γ της εστίας και με τον Φαλαγγίτη να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ.

73′ Διπλή αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό οι Κουσερής και Μέτσιο πέρασαν στις θέσεις Τόρρα και Μήτρου.

82′ Τελευταία αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό ο Σκριβάνος περνάει στην θέση του Κολιόπουλου.

86′ 4-1 ΓΚΟΟΟΟΛ το Κερατσίνι πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Λούβη με σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει στο Γ της εστίας.

87′ Αλλαγή για το Κερατσίνι ο Παν. Παππουτσόγλου περνάει στην θέση του Κουρκούτη.

87′ Σουτ του Τζωρτζάτου μέσα από την περιοχή ο Φαλαγγίτης έδιωξε την μπάλα.

Διαιτητής: Μάριος Καπίρης(Σύνδεσμος διαιτητών Αθηνών) – Βοηθοί: Θοδωρής Κατσαρός(Σύνδεσμος διαιτητών Ευρυτανίας) – Βασίλης Κουκόπουλος (Σύνδεσμος διαιτητών Αθηνών).

Αμαρυνθιακός(Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος(82′ Σκριβάνος), Σεινταράσι, Τσολάκος, Ζουλιώτης, Σπυράκης(60′ Χαλιώτης), Μώρος(60′ Τάκο), Σιαράπης, Τόρα(73′ Κουσερής), Κοτρογιάννης, Μήτρου(73′ Μέτσιο).

ΑΠΟ.Κερατσίνι(Κώστας Μενδρινός): Κουτσογιαννούλης, Κετικόγλου, Σφυρογιαννάκης(46′ Λουκάτος), Αγγελάκης, Βάττης, Σαούλιας, Μαθιουλάκης(46′ Παναγιώτου), Λούβης, Κοττάκης(70′ Τζωρτζάτος), Διάκος, Κουρκούτης(87′ Παπουτσόγλου Παν.).