Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αμαρυνθιακού με 3-0 απέναντι στο Μαρμάρι σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αμαρύνθου για το πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β΄ κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό από αγωνιστική άποψή, κάτι που όμως επισκιάστηκε από τα επεισόδια και τη δεκαπεντάλεπτη διακοπή που έγινε στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί με καθολική υπεροχή μέσα στο γήπεδο απέναντι σε ένα Μαρμάρι που περιορίστηκε σε αμυντικά μόνο καθήκοντα και σε προσπάθειες να βγει στην κόντρα. Η υπεροχή αυτή απέφερε καρπούς για τον Αμαρυνθιακό στο 33΄ λεπτό όταν ο Σπύρος Κιμουλιάτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η εικόνα άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τους Μαρμαριώτες να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μάλιστα και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπαλογιάννη και τον Ποδάρα Φρ. Κλασικές φάσεις είχε και ο Αμαρυνθιακός όμως με τους Λιατίφη και Κιμουλιάτη.

Κι ενώ έβαιναν καλώς μέχρι το 60΄. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Αμαρύνθου Σωκράτη Ποδάρα γιατί έβρισε αντίπαλό του. Εξερχόμενος του αγωνιστικού χώρου ο παίκτης του Αμαρυνθιακού επέστρεψε ξανά πίσω και χτύπησε αντίπαλο με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια ξήλωσε σίδερο από διαφημιστική πινακίδα και κατευθύνθηκε ξανά προς τον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί σε αντιπάλους ποδοσφαιριστές.  Άμεση όμως ήταν η επέμβαση των ανθρώπων της Διοίκησης των και τον ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Μετά όμως προκλήθηκε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα για περίπου ένα τέταρτο. Κάλεσε δε μάλιστα και την αστυνομία, η οποία όταν ήρθε έγινε και η επανέναρξη του παιχνιδιού.

Μετά τη διακοπή ο Αμαρυνθιακός πέτυχε ακόμη δύο τέρματα. Ένα στο 70΄ με τον Μυρτέζα και ένα στο 75΄ με τον Κόλλια που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα του ματς.

Αμαρυνθιακός (Γεωργίου): Κοντρατζίου, Αντωνίου, Σεφερλής (87΄ Παπαγγελής), Βελαέτης, Ξούρης, Μυρτέζα Σ, Λιατύφης (72΄ Λυμπέρης), Κόλλιάς, Μυρτέζα Α (90΄ Ζαχαριάς), Σταματάκος (80΄ Τσιμπούκης), Κιμουλιάτης.

Μαρμάρι (Παπαγιαννακης): Σιδέρης, Ποδάρας Δ., Ντάλφος, Τσαπέπας, Βαζιουράκης, Μαρμαρίδης, Κολοκοτρώνης (89΄ Τούντας.), Ποδάρας Φρ. (89΄ Ποδάρας Π.)  Διακάκης (87΄ Τσόγκας), Τεργιάκης (68΄ Αστήθας), Μπαλογιάννης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Βοηθοί: Πασχαλίδης – Ζεϊμπέκης