Με 3-0 επικράτησε ο Αμαρυνθιακός του Νηλέα Νεοχωρίου στην πρόβα τζενεράλε των δύο έν όψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή αφού τελείωσε την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας με τρεις νίκες και συντελεστή τερμάτων 18-3 έδειξε πανέτοιμο αγωνιστικά επικρατώντας με 3-0 χάρη στα γκολ των Τσούτσης Π., Σελίμ Μυρτέζα, και Πέππα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Σιαράπη να εκτελεί και τον Κότσαρη να αποκρούει.

Ο Νηλέας Νεοχωρίου του “Δάσκαλου” Μίλτου Καρατζά έχοντας και αυτός προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού στάθηκε περίφημα απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο δείχνοντας ότι θα είναι το φαβορί για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ.

Αμαρυνθιακός(Αλ.Αλεξανδρής):Σακκής, Καρβελάς, Πετράκης, Πέππας, Ρεπετσάς, Μυρτέζα Σ., Τσούτσης Δ., Σιαράπης, Σκριβάνος Π.,  Τσούτσης Π., Κιμουλιάτης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Μεταξάς, Ζάνιος, Τριανταφύλλου, Κελάι, Θαρρουνιάτης, Μυρτέζα Αντ., Σκριβάνος Αθ., Καρακίτσος, Κοκκάλας.

Νηλέας Νεοχωρίου(Μ.Καρατζάς):Κότσαρης, Mπάνος, Ξύγκης, Περήφανος, Φρυγανάς, Μαστροκώστας Μ., Αρκάς, Γιαγκίνης, Καρλής, Μαστροκώστας Αντ., Σπανός.

Αγωνίσθηκαν και οι : Ρουμελιώτης, Κέκης, Τουρέ, Κότσαρης Π., Θεοδώρου, Κότσαρης Κ., Δήμου, Καλογιάννης.