Αμαρυνθιακός-Όλυμπος Γυμνού 3-0: Για σπουδαία πράγματα ο φετινός Αμαρυνθιακός

0
839

Με το εντυπωσιακό 3-0 ο ενισχυμένος και φιλόδοξος Αμαρυνθιακός νίκησε και απέκλεισε τον “γείτονα” Όλυμπο Γυμνού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Ο Αμαρυνθιακός του Μπάμπη Γεωργίου έδειξε από νωρίς ότι στοχεύει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για μία ακόμα χρονιά επιζητά την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ.

Ο Όλυμπος Γυμνού του Γιάννη Οικονόμου, σίγουρα αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι, στο παινίδι δεν είχε και τον φυσικό του αρχηγό Δημήτρη Ντούρμα οπότε δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός παρότι με τον αντίπαλο έχουν μία κατηγορία διαφορά.

Το σκορ άνοιξε ο Κοντραζίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 10′, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Δύο τέρματα για τους γηπεδούχους στο β’ ημίχρονο με τον Γιάννη Σταματάκο στο 50′ να κάνει το 2-0, και τον νεοεισελθών Σιλβέστρο στο 70´ να γράφει το 3-0, αποτέλεσμα που έδωσε στον Αμαρυνθιακό την πρόκριση.

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου και ων συνεργατών του Κώστα Κωνστάντιου και Δαυίδ Πριόνα.

Αμαρυνθιακός (Μπ. Γεωργίου): Πανταζής, Μιρτέζα Σ., Kαραβάς (64′ Στουραΐτης), Βελαέτης, Ξουρής, Κόλλιας (84′ Αποστόλου), Μιρτεζα Β., Σταματάκος, Μπαιρακτάρης (70′ Λυμπέρης), Κοντραζίου, Κιμουλιάτης (56′ Σιλβέστρος).

Όλυμπος Γυμνού (Γ. Οικονόμου): Σακκής Αθ. (80′ Μπασινας Αλ.), Κιουσης, Σακκής Ν., Ρουμπής Αντ.(46′ Λαγός), Βλάχος, Αργύρης Ηλ. , Ξυλάς, Κυρήκος, Μιχελής (57′ Σταματούκος), Αργύρης Σπ., Καρλατήρας (54′ Ρουμπής Γ.)