Αναβαθμίζεται το γήπεδο Σχηματαρίου – Τα φιλικά του Υπάτου

0
852

Την ώρα που η ομάδα του Υπάτου βρίσκεται στο αποκορύφωμα της προετοιμασίας, ευρισκόμενη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Ημαθίας, στο Δημοτικό Στάδιο του Σχηματαρίου οι εργασίες συνεχίζονται.

Ως γνωστόν, το “Ευάγγελος Δεπάστας” θα αποτελεί έδρα της ομάδας του Κώστα Παρθενίου και τα συνεργεία δουλεύουν ώστε το γήπεδο να είναι σε άριστη κατάσταση για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετική κατάσταση και οι εργασίες έχουν επικεντρωθεί στους υπόλοιπους χώρους όπως είναι τα αποδυτήρια. Επίσης, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα τα θεωρεία όπου θα φιλοξενούν τους δημοσιογράφους.

Η ομάδα θα κάνει ντεμπούτο στο Στάδιο Σχηματαρίου στις 19 Αυγούστου, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιώς και αφού προηγουμένως θα παίξει στο Προάστιο Καρδίτσας με τα Σέλλανα. Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με Εθνικό Π. (22/8, Σχηματάρι), Αιγάλεω (26/8, Σχηματάρι) και Πανελευσινιακό (29/8, Ελευσίνα). Επίσης σε λίγες μέρες θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία του φιλικού που συμφωνήθηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου, πιθανότατα στο Σχηματάρι.