Σε ταλαιπωρία μπήκαν ο Α.Ο. Ωρεών και ο Ηρακλής Ψαχνών αφού θα κληθούν να βρεθούν ξανά στο γήπεδο για το μεταξύ τους αγώνα που είχε οριστεί για σήμερα και αναβλήθηκε. Αιτία της αναβολής ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ιστιαίας.

Όπως ανέφερε και στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του παιχνιδιού Γιώργος Κασομούλης κατά τον έλεγχο που έκανε μαζί με τους βοηθούς του, στον αγωνιστικό χώρο περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα διαπίστωσε πως αυτός καθίσταται επικίνδυνος για τη σωματικά ακεραιότητα των παικτών αν γίνει ο αγώνα. Μπροστά στα τέρματα, αλλά και κατά μήκος του γηπέδου και κυρίως στο χώρο του κέντρου υπήρχαν πάρα πολλές λακκούβες, όπου η μπάλα κολλούσε και μπορούσαν να αποτελέσουν παγίδες για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Μετά τον έλεγχο ο διαιτητής κάλεσε παράγοντες, αλλά και τους αρχηγούς και των δύο ομάδων και τους ανακοίνωση την απόφαση για τη μη τέλεση του αγώνα.

Έτσι και τα Ψαχνά θα υποστούν την ταλαιπωρία ενός δεύτερου ταξιδιού, αλλά και η Ωρεοί θα έχουν διπλά έξοδα, μιας και από το υστέρημά τους σήμερα πλήρωσαν 103 ευρώ για διαιτησία κι ο αγώνας δεν έγινε ενώ όταν θα γίνει κανονικά θα πρέπει να πληρώσουν ξανά το σύνολο του εξοδολόγιου διαιτησίας.

Εδώ τίθεται και το ερώτημα, αλήθεια θα ενδιαφερθεί κανείς υπεύθυνος για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που δεν έχουν ούτε χώρους να προπονηθούν ούτε να αγωνιστούν.

Για το γήπεδο Ιστιαίας θα επανέλθουμε σε λίγο με εκτενέστερο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ τόσο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και των αποδυτηρίων.