Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Νομό τις τελευταίες ημέρες, ήταν φυσικό ότι θα προκαλέσουν προβλήματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Ήδη αναβλήθηκε ο αγώνας του 3ου ομίλου της Β´ κατηγορίας Αιγέας Πετριών-Σκύρος, ο οποίος ήταν να γίνει στις 13:00 του Σαββάτου. Η αναμέτρηση είναι εξ’αναβολής για την 11η αγωνιστική και ήταν ο λόγος που είχε αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική του ομίλου.

Επίσης, η αναμέτρηση Ωρεοί-Αστέρας Βατώντα πάει …από γήπεδο σε γήπεδο αφού αρχικά ορίστηκε για το γήπεδο της Ιστιαίας, μεσοβδόμαδα μεταφέρθηκε στο γήπεδο του Νέου Πύργου και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει στο γήπεδο της Αιδηψού. Η σημερινή αλλαγή προέκυψε έπειτα από επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου με την Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, με την οποία την ενημέρωσε για την ακαταλληλότητα του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν και νέες αναβολές στο πρόγραμμα αφού ο καιρός εξακολουθεί να είναι άστατος. Προς το παρόν οι ομάδες θα βρεθούν στα γήπεδα και εκεί οι διαιτητές θα εκτιμήσουν αν οι αγωνιστικοί χώροι επιτρέπουν την διεξαγωγή των αγώνων.