Με 2-0 επικράτησε η Αναγέννηση ΜαντουδΊου του ΑΟ Χαλκίς στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ επιστρέφοντας στις νίκες μετά την πρεμιέρα και την επικράτηση της με 3-1 επι του Σταυρού.

Η ομάδα του Τάκη Σπυρόπουλου παρότι έχασε πολύ νωρίς τον αρχηγό της και στυλοβάτη στην άμυνα Θανάση Τσικτσιρή με θλάση στον δικέφαλο βρήκε τα πατήματα της στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ καλούς τους , και με σκόρερ του Μαναρίτσα και Τσούμαρη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την συνέχεια του πρταθλήματος. Σημαντική συμβολή στην σπουδαία νίκη του Μαντουδίου είχαν οι Τηλιόπουλος με ασίστ στο γκολ του Μαναρίτσα και εξαιρετική δημιουργία αλλά και ο νεαρός Γιάννη Κατζούρας μαζί με τον Γιώργο Μορφούλη που ήταν αλάνθαστοι στην άμυνα και θετικοί στο επιθετικό κομμάτι.

Ο ΑΟΧ του Βαγγέλη Τόγια πάλεψε το παιχνίδι και αν ήταν ποιο εύστοχος σε καθοριστικές στιγμές με τον Γιάννη Κατσαρή και τον Κώστα Αγγελακη θα μπορούσε να φύγει με βαθμό οι βαθμούς από το Μαντούδι, σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο είναι μονόδρομος για την ομάδα της Χαλκίδας.

Στο 14′ φάουλ του Ζουζουλή  στο αριστέρο κάθετο δοκάρι του Γαλλή.

Στο 31′ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Σαρρη το σουτ του Γιάννη Κατσαρή αποκρούστηκε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο 48′ σουτ του Μαναρίτσα απομάκρυνε προ της γραμμης ο Πάντος.

Στο 55′ ωραία κομπίνα σε φάουλ για τον ΑΟΧ και συνεργασία των Σαρρή Ανυφαντή απομάκρυνε ο Τάρλας.

Στο 61′ ΓΚΟΛΛ μετά απο ωραία ενέργεια  και ασίστ του Τηλιόπουλου στον Μαναρίτσα αυτός δεν λάθεψε απέναντι στον Γαλλή και έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση Μαντουδίου.

Στο 68′ μετά από κορνερ του Γιάννη Κατσαρή μόνο αφύλακτος μέσα από την μικρή περιοχή ο Αγγελάκης έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά πάνω απο τα δοκάρια του Αλατζά.

Στο 73′ ΓΚΟΛΛ ωραία ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα από τον Τσούμαρη για το 2-0 της Αναγέννησης Μαντουδίου.

Το αγώνα  σφύριξε ο Γιώργος Τσακός με συνεργάτες τους Κ. Τζότζολη και Γιάννη Μπούρικα.

Αναγέννηση Μαντουδίου(Τ.Σπυρόπουλος):Αλατζάς, Καντζούρας (91′ Αντωνίου), Γ. Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης (11′ λ.τ. Τηλιόπουλος), Κουβούσης, Μουτουσίδης (91′ Θ. Μορφούλης), Τσούμαρης (77′ Σοφρώνης), Μαναρίτσας, Ζουζουλής (77′ Γκαγκάλης), Στεργίου.

ΑΟ Χαλκίς(Β.Τόγιας):Γαλλής, Α. Πατσαβούρας, Πάντος, Κικίδης, Ανυφαντής, Αγγελάκης, Κατσαρής, Σαρρής, Γιαπράκης (60′ Μπαρώνος), Καλέντζης, Μάρκου (46′ Κρ. Μπαλόζι).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ