Η Αναγέννηση Μαντουδίου έφτασε σε μια εύκολη παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου και ανανέωσε το ραντεβού της και την νέα χρονιά στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε για 4η συνεχή χρονιά.
Με μεγάλο όπλο την έδρα της η οποία ήταν ένα πραγματικό φρούριο καθώς μέσα στην χρονιά πληγώθηκε μόνο δύο φορές από τους φετινούς διεκδικητές Κάρυστο και Ταμυναϊκό κατάφερε να την αξιοποιήσει σε υπερθετικό βαθμό και να βάλει βάσεις παραμονής.
Σε μια χρονιά όπου η Αναγέννηση ξεκίνησε με τον Νίκο Κιαπέκο στην τεχνική ηγεσία ο οποίος κάθισε στην άκρη του πάγκου για 6 παιχνίδια 3 στο League Cup με την Αναγέννηση να φτάνει έως τα ημιτελικά του θεσμού και 3 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχοντας όμως απολογισμό στην εκκίνηση του 3 ήττες στις πρώτες 3 αγωνιστικές.
Για να πάρει την σκυτάλη ο Παναγιώτης Τοκπασίδης με τον έμπειρο κόουτς κατάφερε να συγκεντρώσει 36 βαθμούς, με την Αναγέννηση Μαντουδίου να πραγματοποιεί κάποια σπουδαία παιχνίδια μέσα στην σεζόν με Δύστο, ΑΠΚΟ Δροσιάς, Προποντίδα, ΑΟ.Χαλκίς εντός έδρας παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κάνοντας μεστές εμφανίσεις.
Ήτανε μια χρονιά για την Αναγέννηση Μαντουδίου που βάσει εικόνας που είχε στα παιχνίδια θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από τους 36 βαθμούς και να βρισκόταν άνετα στους 40 πόντους.
Η διοίκηση του συλλόγου προ εξ άρχοντος του προέδρου Κώστα Καντζούρα, του γενικού αρχηγού Βασίλη Ρούμπου ανέδειξαν ότι σε υπερθετικό βαθμό ότι ο Βορράς είναι ένας πολύ ελκυστικός ποδοσφαιρικός προορισμός τα τελευταία χρόνια πραγματοποιώντας αρκετές ηχηρές κινήσεις μέσα στην χρονιά και δε τα τελευταία χρόνια καθώς την αρχή είχαν κάνει οι Τηλιόπουλος, Ζουζουλής, Μαναρίτσας, Στεργίου την χρονιά που ολοκληρώθηκε η Αναγέννηση κατάφερε να φέρει στον Βορρά τους Καραντάκη, Γκούρλα, Βρονταρά(τερματοφύλακας Σούπερ Λίγκ), Π.Δ.Σκριβάνος ποδοσφαιριστές με συμμετοχές από την Γ’ Εθνική και να διατηρήσει στην δύναμη της τους Π.Λ.Σκριβάνο, Βρέττο, Τσικτσίρη, Μορφούλη, Αλατζά.
Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός Αργύρης Στεργίου ήταν αυτός που έδωσε τον φετινό τόνο στην επιθετική γραμμή της Αναγέννησης ο οποίος σημείωσε αρκετά σημαντικά τέρματα, και η παρουσία του πολύπειρου τερματοφύλακα Βρονταρά στο δεύτερο μισό έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για κάνει πτήση παραμονής η Αναγέννηση.
Η Αναγέννηση Μαντουδίου τερμάτισε στην 10η θέση συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες 6 ισοπαλίες 14 ήττες και γκολ 27-50.