Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκινάει την Δευτέρα 19 Αυγούστου η Αναγέννηση Μαντουδίου με υψηλές βλέψεις καθώς η ιστορία της και η βαριά φανέλα το επιτάσσει.

Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι κινήσεις της διοίκησης η οποία με μπροστάρη τον Πρόεδρο Κ.Καντζούρα και αρωγούς τους συνεργάτες του έχουν φέρει στο Μαντούδι παίχτες που σίγουρα διψούν για διάκριση και διαθέτουν  το ταλέντο να το πετύχουν.

Στον πάγκο των Μεταλλορύχων θα συνεχίσει και φέτος ο Θ.Τσικτσίρης με τη διοίκηση να μένει απόλυτα ευχαριστημένη με το μέχρι τώρα έργο του.

Σίγουρα η πιο ηχηρή μεταγραφή είναι του  Θ.Δήμου από την Ιστιαία ο οποίος την περσινή χρονιά πέτυχε 23 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ στον πρώτο όμιλο της β΄ κατηγορίας.

Από το διπλανό Πήλι το δρόμο για το Μαντούδι πήραν οι Θ.Τσούρτης, Γ.Καμπούρης και Ν.Λιάσκος με τον τελευταίο να θεωρείται από τα ταλέντα της περιοχής.

Στο Μαντούδι θα παραμείνουν και τη φετινή χρονιά οι Δ.Δαρζέντας και Γ.Τσιβίκας οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν την Αναγέννηση.

Ο προπονητής Θ.Τσικτσίρης στην προετοιμασία θα έχει και κάποιους νεαρούς από τις ακαδημίες με απώτερο στόχο η Αναγέννηση στο μέλλον να στηριχτεί στα δικά της παιδιά.

Τέλος η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Στεφανίδη, Σακώβ και Παπαδημητρίου για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.