Σε κλίμα αισιοδοξίας ελπίδας και πίστης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ιστορική Αναγέννηση Μαντουδίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Μαντουδίου και μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από τον π.Νικόλαο Μάρκου  και τις σύντομες ομιλίες του προέδρου Κώστα Καντζούρα ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά επεσήμανε ότι ο μεγάλος και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Ζυγογιάννης ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για την επίτευξη του κοινού στόχου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η διοίκηση της Αναγέννησης Μαντουδίου όχι μόνο δεν απογοητευτηκε από την περσινή 3η θέση αλλά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ενίσχυσε την ομάδα με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές δίνοντας το στίγμα για την νεα χρονιά με στόχο την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ.

Για περισσότερους φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ