Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα. Έμπειρα και νέα στελέχη, με όραμα, σχέδιο και όρεξη για δουλειά συντάσσονται στο πλευρό της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα. Πρόκειται για τους εξής: ο ιδιωτικός υπάλληλος Σταμάτης Γκάβαλης, ο εργαζόμενος της ΔΕΥΑΧ Χρήστος Κούκουρας, ο βιοτέχνης-έμπορος Ηλίας Παπαγεωργίου, ο δικηγόρος Γιώργος Πλιαβέσης, ο εργολάβος οικοδομικών και τεχνικών έργων Αντώνης Κωνσταντίνου, η δασκάλα Ευαγγελία Πριμηκύριου, ο ελεύθερος επαγγελματίας Νίκος Χάλιος, ο ελεύθερος επαγγελματίας Γιώργος Κιούσης, ο ιδιωτικός υπάλληλος Ιωάννης-Αντώνης Μαρούλης και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ασπρούλης.

 

Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/

Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/

Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/#

Σταμάτης Γκάβαλης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

 

Ο Σταμάτης Γκάβαλης γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ερέτριας και Πρόεδρος της ΔΕΝΟ. Το τελευταίο 6μηνο του 2006 διετέλεσε Δήμαρχος Ερέτριας.

Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην Ερέτρια, και στη συνέχεια αποχώρησε για δουλειές στο Βέλγιο.

Από το 2019 είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.

Χρήστος Κούκουρας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Χρήστος Κούκουρας γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1965, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Δουλεύει στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. τα τελευταία 35 χρόνια.

Διετέλεσε για 27 χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και για 25 χρόνια εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ.

Τον τελευταίο χρόνο είναι αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Από το 2019 μέχρι και το 2021 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Δ.Α.Ε.Ε.Π.Ε.Χ.

Επίσης έχει διατελέσει για 25 χρόνια εκπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων των Δ.Ε.Υ.Α., ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εκλογές τους με το Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ).

Είναι έγγαμος και έχει δυο παιδιά.

«Διαθέτοντας πολυετή εργασιακή εμπειρία στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Αυτή η εμπειρία με ώθησε να συμμετέχω για δεύτερη φορά στις εκλογές με την Έλενα Βάκα, γιατί μόνο όταν συμμετέχεις ενεργά είσαι μέρος της λύσης.»

Ηλίας Παπαγεωργίου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ηλίας Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Χαλκίδα και κατοικεί μόνιμα στα Φύλλα Ληλαντίων.

Αποφοίτησε από Τεχνικό Λύκειο και Τεχνική Σχολή Δομικών Κατασκευών.

Είναι βιοτέχνης έμπορος στον χώρο των ζωοτροφών.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας και υπεύθυνος θηροφύλακας τα τελευταία 14 χρόνια.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ληλαντίων από τη θέση του προέδρου και του αντιπροέδρου τα τελευταία 24 χρόνια.

Είναι αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας (ΔΑΕΕΠΕΧ ΑΕ).

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και η σκέψη μου για τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συμπολίτη μας, μαζί με την εμπειρία και τη γνώση που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, ενίσχυσε την απόφασή μου να βοηθήσω για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας.»

Γεώργιος Πλιαβέσης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Ο Γιώργος Πλιαβέσης είναι 28 ετών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βασιλικό.

Είναι γιός του μηχανικού της Πολεμικής Αεροπορίας Ευαγγέλου Πλιαβέση και της δικαστικής υπαλλήλου Δήμητρας Λινάρδου.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο «Εμπορικό Δίκαιο και την Χρηματοδότηση των επιχειρήσεων» στην ίδια Σχολή και υποψήφιος Διδάκτωρ του Εμπορικού Δικαίου, με αντικείμενο ακαδημαϊκής έρευνας τη νομική προστασία της ιδιωτικότητας, στο πλαίσιο των σύγχρονων εμπορικών συναλλαγών, υπό το φως των νέων τεχνολογικών εξελίξεων.

Έχει εκδώσει το νομικό εγχειρίδιο «Η Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στη σχέση Τράπεζας-Πελάτη» και αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά σε θέματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το δίκαιο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου.Είναι Δικηγόρος Αθηνών και ασκεί ενεργό δικηγορία σε θέματα αστικού, εμπορικού, τραπεζικού και διοικητικού δικαίου, προστασίας προσωπικών δεδομένων και δικαίου νέων τεχνολογιών.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Βασιλικού.

«Με διάθεση προσφοράς και αγάπης για τον τόπο μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να ενισχύσουμε το οργανωτικό μοντέλο λειτουργίας του Δήμου μας, θέτοντας τις βάσεις για τη διεκδίκηση χρηματοδοτούμενων έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και τις γειτονιές μας, θα φέρουν ανάπτυξη σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Με οργάνωση, μελέτη και προγραμματισμό αξιοποιούμε τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και χτίζουμε μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική, έναν τόπο που παρέχει όλα τα απαραίτητα για να ζήσει και να δημιουργήσει η γενιά μας. Παράλληλα, αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου, με έμφαση στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, βελτιώνοντας την ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών και καθιστώντας αμεσότερη την επικοινωνία Δήμου-πολίτη.

Αγαπητοί συμπολίτες, στις 8 Οκτωβρίου ελάτε μαζί να χτίσουμε τη Χαλκίδα του μέλλοντος!» 

Αντώνης Κωνσταντίνου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Αντώνης Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1965 στη Χαλκίδα, όπου και κατοικεί.

Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Είναι παντρεμένος  από το 1989 με την Ιωάννα Μήτρου, είναι πολύτεκνοι και έχουν τέσσερα αγόρια.

Από το 1998 δραστηριοποιείται με συνέπεια στις κατασκευές ως υπεργολάβος οικοδομικών και τεχνικών έργων, με συμμετοχή σε έργα όχι μόνο στην Περιφέρειά μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με τα κοινά της γειτονιάς του, τα Αλάτσατα.

Αγαπώντας τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, εντάχτηκε το 1979 στον Αθλητικό Όμιλο Αλατσάτων, στον οποίο παρέμεινε ως το 1991.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δυο περιόδους στον Απόλλωνα Ερέτριας, ενώ το 1995 φόρεσε τη φανέλα του Έλαφου Αυλίδας.

Επέστρεψε και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟ Αλατσάτων, το 1996.

Το 2007 ανέλαβε την προεδρία του ΑΟ Αλατσάτων, παραμένοντας σε αυτήν τη θέση για επτά χρόνια.

Την ίδια περίοδο έγινε μέλος της ΔΕΠΑΧ και το 2010 ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη.

«”Aλλάζουμε-Συνεχίζουμε” για το καλό της πόλης μας!»

Ευαγγελία Πριμηκύριου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Η Ευαγγελία Πριμηκύριου γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1982.

Είναι δασκάλα και είναι παντρεμένη με τον δάσκαλο Χρήστο Μπλέτσα (Αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκίδας), με τον οποίο έχουν δύο γιους, τον οχτάχρονο Κωνσταντίνο και τον εξάχρονο Δημήτρη – Ιωάννη.

Μεγάλωσε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ήταν μαθήτρια του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, του 2ου Γυμνάσιου και 2ου Λυκείου Χαλκίδας και σήμερα κατοικεί στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας.

Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρετεί στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Ε.Κ.Π.Α. στην «Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική».

Έχει υπηρετήσει στο Δ.Σ. ΜετόχιουΔιρφύων, στο 53ο Δ.Σ. Ηρακλείου Κρήτης, στο Δ.Σ. Κουρκουλών, στο 8ο Δ.Σ. Χαλκίδας, στο 16ο Δ.Σ. Χαλκίδας, στο 18ο Δ.Σ. Χαλκίδας και στο 23ο Δ.Σ. Χαλκίδας.

Έχει εκπροσωπήσει τους συναδέλφους της ως αντιπρόσωπος στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Είναι κατηχήτρια στην Κατηχητική Συντροφιά του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Χαλκίδας και κατά το παρελθόν ήταν κατηχήτρια στην Κατηχητική Συντροφιά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

«Η πρόταση της Δημάρχου μας, κ. Έλενας Βάκα, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό της και να βοηθήσω στη βελτίωση της πόλης μας, ειδικά στους τομείς που γνωρίζω καλά, με τιμά ιδιαίτερα! Στόχος μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας!»

Νικόλαος Χάλιος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

 

Ο Νικόλαος Χάλιος κατοικεί στον Βατώντα Νέας Αρτάκης.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά και 4 εγγόνια.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην Κοινότητα Νέας Αρτάκης από το 2015 έως και σήμερα.

Γεώργιος Κιούσης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Βασιλικού

Ο Γεώργιος Κιούσης ζει μόνιμα στο Βασιλικό.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Την περίοδο από τον Ιανουάριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του1995 ασχολήθηκε με ηλεκτρικά-υδραυλικά στην επιχείρηση του Κωνσταντίνου Μπιμπίκα, στο Βασιλικό.

Την περίοδο από τον Μάρτιο του 1995 έως τον Σεπτέμβριο του 1996 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Αλεξανδρούπολη απασχολήθηκε ως ηλεκτρολόγος.

Την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 1996 έως τον Φεβρουάριο του 2001 εργάστηκε ως βοηθός χειριστή μηχανημάτων στην εταιρία ΣΕΛΜΑΝ, στο Βασιλικό.

Την περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2001 έως τον Ιούλιο του 2009 ασχολήθηκε με ηλεκτρικά-υδραυλικά-κλιματισμούς στην επιχείρηση του Λουκά Παναγιάρη, στη Χαλκίδα.

Από τον Μάρτιο του 2010 έως και σήμερα απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει την επιχείρηση «Κιούσης Γεώργιος Κατασκευαστικές Εργασίες» με έδρα το Βασιλικό.

Είναι ιδιοκτήτης ανατρεπόμενου φορτηγού με γερανό και κατά περιόδους είναι οδηγός σε μπαζάδικα και μπετονιέρα.

Είναι κάτοχος ΠΕΙ, Διπλώματος Ε’ και Διπλώματος Χειριστή και Βοηθού.

Έχει διατελέσει για πέντε χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού.

Από το 2019 έως και σήμερα είναι σύμβουλος της Κοινότητας Βασιλικού.

Ιωάννης Αντώνης Μαρούλης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Ιωάννης Αντώνης Μαρούλης είναι μηχανολόγος-μηχανικός απόφοιτος του ΕΠΑΛ Χαλκίδος.

Εργάζεται στην εταιρία Κελαϊδίτης τα τελευταία 4 έτη.

Στο παρελθόν, παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν για την εταιρία του Βασίλη Γερογιάννη στην Ν.Αρτάκη, που πραγματοποιεί έργα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε όλη τη Ελλάδα, όπου πραγματοποιούνταν διατρήσεις και κατασκευές.

«Θέλω να προσφέρω στην τοπική κοινότητα και στους συμπολίτες με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη της Έλενας Βάκα, που ήδη έχει επιδείξει σημαντικό έργο μέχρι σήμερα.»

Γεώργιος Ασπρούλης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Γιώργος Ασπρούλης είναι 43 χρονών.

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού 10 χρονών.

Μεγάλωσε και ζει στην Νέα Αρτάκη όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως συνιδιοκτήτης του «JHONIES CAFE».

Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και συμμετέχει σε πολλές δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα.

«Η αγάπη μου για την Νέα Αρτάκη, τις φυσικές ομορφιές της και τους ανθρώπους της με ώθησε να αποδεχτώ την πρόταση της καςΒάκα και να συμπορευτώ μαζί της για να Συνεχίσουμε το έργο της και να Αλλάξουμε το τόπο μας, αναδεικνύοντάς τον και διευκολύνοντας την καθημερινότητα όλων μας.»