Ανακοίνωση άλλων 10 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα. Έμπειρα και νέα στελέχη, με όραμα, σχέδιο και όρεξη για δουλειά συντάσσονται στο πλευρό της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα. Πρόκειται για τους εξής: ο φοροτεχνικός Ιωάννης Βαβουλιώτης, η δημοτική υπάλληλος Ειρήνη Σιμιστήρα,ο ιδιωτικός υπάλληλος Ελευθέριος Μπουρλίδης,η αρχιτέκτονας ΠάολαΜετζάκηΜπούρικα,η ιδιωτική υπάλληλος Νικολέτα Πολύχρονου, η δημόσια υπάλληλος Αικατερίνη Βλάχου Φραγκιαδάκη, η δημοτική υπάλληλος Ελένη Κανατά Κεραμιδά,η λογίστρια Κλεοπάτρα Ρουμπή, η νοσηλεύτρια Παναγιώτα Μαστρογιάννη και η δημοτική υπάλληλος Φλώρα Γιαλού Κούκουζα.

 


Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/

Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/

Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/#

Ιωάννης Βαβουλιώτης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

 

Ο Ιωάννης Βαβουλιώτης γεννήθηκε και μένει στο Βασιλικό.

Είναι παντρεμένος με την Νότα Παπαφράγκα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, το Γιώργο λογιστή φοροτεχνικό και κάτοχο MBA, τον Ιωάννη-Νικόλαο μηχανικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής και την Αναστασία πτυχιούχο αισθητικής-κοσμητολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Οικονομικά.

Από το 1982 έως και το 2006 διετέλεσε στέλεχος στην εταιρία ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε. και συνέχισε το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού με γραφείο στο Βασιλικό.

Από το 1986 έως και το 2002 υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διετέλεσε για αρκετό διάστημα Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Ληλαντίων.

Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και θέτει τον εαυτό του για άλλη μια φορά στην κρίση των πολιτών.

«Με πείρα, ήθος και όραμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς ιδιοτέλεια και ψεύτικες υποσχέσεις αποφάσισα να συμπορευτώ  με το συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» της Έλενας Βάκα, η οποία με έμπειρους αυτοδιοικητικούς πλησίον της, θα έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει νέα έργα ανάπτυξης του Δήμου μας και να σταθεί περισσότερο κοντά στην καθημερινότητα για το συμπολίτη μας, με κορωνίδα το τρίπτυχο Καθαριότητα-Πολιτισμός-Αθλητισμός.»

Ειρήνη Σιμιστήρα- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Ειρήνη Σιμιστήρα γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας και σπούδασε Νοσηλευτική στα ΤΕΙ Αθήνας.

Εργάστηκε επί 25 έτη ως τραπεζικός υπάλληλος, τα τελευταία από τα οποία στο κατάστημα της Eurobank στην Χαλκίδα.

Από το 2019 έως 2023 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ.

Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Καραμπάτσα, υπάλληλο ΔΕΥΑΧ και μητέρα τριών παιδιών.

«Η Χαλκίδα είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα εγώ και τα παιδιά μου. Την αγαπώ και θέλω να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και βελτίωσή της. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά, μένουν όμως να γίνουν πολύ περισσότερα, ώστε να έχουμε μια πόλη φιλική και προσβάσιμη για όλους, μια πόλη με όραμα για το μέλλον.»

Ελευθέριος Μπουρλίδης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Λαμψάκου

Ο Ελευθέριος Μπουρλίδης γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1969 και είναι κάτοικος της Νέας Λαμψάκου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία ΦΟ.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας.

Χόμπι του είναι το κυνήγι.

Έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος Κοινότητας Νέας Λαμψάκου από το 2019 έως και σήμερα με το συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα.

«Η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει από την ανάγκη της προσφοράς στους συμπολίτες μου. Μέλημα μου είναι η βελτίωση του χωριού μου μαζί με ανθρώπους που το αγαπούν, με θέληση και όρεξη να το αναβαθμίσουν.»

Πάολα Μετζάκη Μπούρικα- Υποψήφια Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Αφρατίου

Η Πάολα Μετζάκη Μπούρικα είναι  45 ετών και κατοικεί μόνιμα στο Αφράτι.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Μπούρικα και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Μεγάλωσε και σπούδασε στη Γερμανία και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή Μονάχου Γερμανίας με ειδικότητα Αρχιτεκτονικής και Ξυλουργικής.

Είναι επιδέξια αρχιτέκτονας, με αγάπη για τη δουλειά της και έχει 23 χρόνια πείρας στον προγραμματισμό, την ανάπτυξη και την εκπόνηση μοναδικών αρχιτεκτονικών μελετών,  όπως σε αρχαιολογικούς  χώρους, μεταλλικά  στέγαστρα, μουσεία, λαογραφικά μουσεία,  εκκλησίες, μοναστήρια, δημόσια έργα, όσο και για ιδιωτικά έργα.

Έχει ταξιδέψει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπου και έχει εργαστεί. Επίσης,  πραγματοποίησε ταξίδια σε  χώρες του εξωτερικού με ιδιαίτερη πολιτισμική ταυτότητα, όπως στο Κουβέιτ όπου παρέμεινε και εργάστηκε ένα χρονικό διάστημα πάνω στον τομέα της.

Έχει δυο αστέρια κατάδυσης και λατρεύει τη θάλασσα.

Αναπαλαιώνει παλιά έπιπλα και κατασκευάζει διακοσμητικά αντικείμενα από υλικά της φύσης.

Παραδίδει μαθήματα σε παιδάκια για κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και μη.

Νικολέτα Πολύχρονου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Λαμψάκου

Η Νικολέτα Πολύχρονου είναι 48 χρονών.

Είναι ιδιωτική υπάλληλος.

Είναι μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Β’ Βάθμιας του Δήμου Χαλκιδέων.

Έχει διατελέσει από το 2010 έως το 2020 Πρόεδρος του Συλλόγου Νέας Λαμψάκου «Ο Αναξαγόρας».

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΟΑΠΠΕΧ από το 2017 έως το 2019.

Έχει διατελέσει από το 2003 έως το 2007 Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  Νέας Λαμψάκου.

Κατερίνα Βλάχου Φραγκιαδάκη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.ΚοινότηταςΜύτικα

Η Κατερίνα Βλάχου Φραγκιαδάκη κατοικεί μόνιμα στον Μύτικα.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Φραγκιαδάκη και μεγαλώνουν μαζί τρεις γιούς.

Είναι δημόσιος υπάλληλος.

«Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε να είμαι στο πλευρό της Δημάρχου μας Έλενα Βάκα.»

 

Ελένη Κανατά Κεραμιδά- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Αγίου Νικολάου

Η Ελένη Κανατά Κεραμιδά είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Κεραμιδά και έχει δύο παιδιά, τα οποία σπουδάζουν το ένα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Οικονομικές Επιστήμες και το άλλο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Έχει αποκτήσει ειδικές γνώσεις συμμετέχοντας στα εξής σεμινάρια:

1ο) Σεμινάριο γυναικείας επιχειρηματικότητας

2ο) Σεμινάριο γυναικείας επιχειρηματικότητας

3ο) Σεμινάριο Διακόσμηση βιτρίνας

4ο)  Σεμινάριο ανακύκλωσης υλικών

Σε νεαρή ηλικία το ενδιαφέρον της για τα κοινά και τον τόπο της, σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία για προσφορά και εθελοντισμό, την οδήγησαν στην ενεργή συμμετοχή στα ζητήματα του πολιτισμού με την συμμετοχή της σε περιβαλλοντικά και πολιτιστικά ζητήματα του χωριού της μέσω του περιβαλλοντολογικού πολιτιστικού συλλόγου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Καθώς επίσης και συντόνισε διάφορες κοινωφελείς δράσεις.

Στη θητεία της σαν μέλος του Συλλόγου, υπήρξε αποδέκτης των θεμάτων που απασχόλησαν τους συγχωριανούς της. Μοιράστηκε μαζί τους προβληματισμούς, αντάλλαξαν ιδέες, προγραμμάτισαν το αύριο όπως θα το ήθελαν για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Συμμερίστηκε την άμεση και αποτελεσματική ικανοποίηση ζητημάτων όπως καθαριότητα, ανακύκλωση, τεχνικά θέματα και κοινωνική αλληλεγγύη, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για διατήρηση της ποιότητας ζωής στο χωριό της που πλήγηκε δυο φορές από τις πλημμύρες του 2009 και του 2020.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που η υποψήφια δήμαρχός μας, κυρία Έλενα Βάκα με προσκάλεσε να είμαι και εγώ μέλος του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» ως υποψήφια για το τοπικό του Αγίου Νικολάου.

Εκπροσωπώντας και σήμερα την γενιά μου, οπλισμένη με εμπειρία και γνώση, ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσω να συμμετέχω ακόμα πιο ενεργά, από τη θέση, πλέον, της Τοπικής Συμβούλου.

Ζητώ να είμαι η επιλογή σας με σκοπό να δυναμώσω ακόμα περισσότερο τη φωνή μας στο όμορφο χωριό μας.

Επιλεγόμαστε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Για να βρίσκουμε εφικτές λύσεις σε προβλήματα και προβληματισμούς. Επιλεγόμαστε για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να ζουν περήφανα στον τόπο τους!»

 

Κλεοπάτρα (Πάτρα) Ρουμπή- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Η Κλεοπάτρα (Πάτρα) Ρουμπή κατάγεται από ένα μικρό γραφικό χωριό της Εύβοιας, τη Μακρυκάπα, που αν την δεις από ψηλά σχηματίζει ένα μακρύ κάπα. Αγαπά τον τόπο της και τους ανθρώπους του. Όλα κυλάνε εκεί όμορφα και ήρεμα.

Έκανε έναν γάμο και απέκτησε τρία υπέροχα παιδιά. Οι συνθήκες της ζωής οδήγησαν την ίδια και τα παιδιά της στην πόλη της Χαλκίδας, όπου διαμένει και εργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια.

Το εργασιακό της  περιβάλλον ξεκινά από το καλοκαίρι του 1992 όπου εργάστηκε στο λογιστικό τμήμα σε Ανώνυμη Εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας.

Αποφοίτησε το 1996 από το Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου με πιστοποίηση.

Παρακολούθησε παράλληλα πληθώρα σεμιναρίων πάνω στην ειδικότητα της ώστε να εξελιχθεί και να έχει τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται στο δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα του Λογιστή.

Έκτοτε εργάσθηκε ως βοηθός λογιστή, υπεύθυνη αποθηκών, κοστολόγησης, ποιοτικού ελέγχου και υπεύθυνη πωλήσεων σε μεγάλες Εταιρείες και Λογιστικά Γραφεία που την εμπιστεύθηκαν. Είχε άριστη συνεργασία και τους ευχαριστεί για όλα τα πολύτιμα εφόδια που αποκόμισε.

Άλλη μια αγάπη της είναι το ραδιόφωνο. Παράλληλα με τις υπόλοιπες ενασχολήσεις της διετέλεσε κατά διαστήματα και ραδιοφωνική παραγωγός σε τοπικά ραδιόφωνα της Χαλκίδας από το 2003 έως 2008.

Ως ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν ασυγκίνητη οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και οι απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες που σου δίνει. Έτσι λοιπόν το 2012 έφτιαξε ένα μπλογκ με κεντρική θεματολογία την σύγχρονη γυναίκα, δημιούργημα υψηλής αισθητικής κι αυτό αποτυπώνεται από τα εκατομμύρια των χρηστών που αλληλεπίδρασαν σε αυτό και εξακολουθούν έως και σήμερα.

Το έτος 2016 προκειμένου να υποστηρίξει τον τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας, παρακολούθησε για 2 χρόνια με επιτυχία το τμήμα ονυχοπλαστικής και ποδολογίας στο Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας.

Το 2019 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο της όνειρο, να ανοίξει το δικό της Λογιστικό Γραφείο, το οποίο και πραγματοποίησε.

«Σύμφωνα με το οδοιπορικό της ζωής μου πιστεύω στον άνθρωπο και στις δυνατότητές του, πιστεύω ότι δικαιούται ένα καλύτερο αύριο. Έτσι αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, να στηρίξω την προσπάθεια της Έλενας Βάκα, να ασχοληθώ με τα κοινά, συμβάλλοντας με τον δικό μου τρόπο για ένα καλύτερο αύριο. Πάνω από όλα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες ζωής του. Θεωρώ πως αν δουλέψουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό θα δώσουμε στην πόλη μας την αξία και το μέλλον που της αξίζει.

Σας ευχαριστώ.»

Παναγιώτα Μαστρογιάννη- Υποψήφια σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Η Παναγιώτα Μαστρογιάννη είναι μόνιμη κάτοικος Χαλκίδας.

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και ο πατέρας της πολέμησε την 28η Οκτωβρίου 1940 στην πρώτη γραμμή, τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε.

Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια (ΑΤΕΙ Αθηνών).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Ιατρικής Σχολής στην αποκατάσταση βλαβών νωτιαίου μυελού διαχείριση του πόνου σπονδυλικής προέλευσης (Καποδιστριακό).

Εργάζεται από το 2000 στο Γ.Ν.ΚΑΤ.

Ασχολείται με τα εικαστικά, την αγιογραφία και την διακόσμηση σε γυαλί.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη γυμναστική.

Υπήρξε μέλος στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Προσκυνητών Αγίων Τόπων Ιερουσαλήμ (δεν υπάρχει πια σαν Σύλλογος), έργο του πατέρα της από το 1979 έως και το 2009.

Φλώρα Γιαλού Κούκουζα- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Αγίου Νικολάου

Η Φλώρα Γιαλού Κούκουζα γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο της Δ.Ε. Ληλαντίων.

Είναι μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά τριών εγγονιών.

Εργάζεται ως σχολική καθαρίστρια στον Δήμο Χαλκιδέων.

«Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, με το συνδυασμό της κυρίας Έλενας Βάκα, γιατί θέλω να στηρίξω την ισχυρή υποψηφιότητα μιας άξιας γυναίκας. Στα τέσσερα χρόνια της θητείας της ως δήμαρχος απέδειξε ότι έχει τη γνώση, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα να επιλύσει χρόνια προβλήματα και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών. Ήταν πάντα ανοιχτή στην επικοινωνία της με τους δημότες αυτής της πόλης και πάντα παρούσα σε όλα τα προβλήματα, με ισχυρή θέληση και διάθεση για να βρεθεί πρόσφορο έδαφος για την επίλυσή τους.

Στη θητεία της αξιοποίησε άξιους συνεργάτες και δούλεψε ομαδικά κάνοντας αισθητή την Αλλαγή στην εικόνα της πόλης, αλλά και στις Δημοτικές Κοινότητες όλου του Δήμου, με ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευές και εκ νέου δημιουργίες αθλητικών εγκαταστάσεων, σχολικών μονάδων, πάρκων αναψυχής και πολλά άλλα.

Για αυτό αξίζει να της δοθεί η ευκαιρία να Συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της για μια ακόμα θητεία.»