Τελείωσε αισίως και η τρίτη εβδομάδα μακριά από το γήπεδο και τις ομαδικές προπονήσεις.

Ποιος θα το λέγε ότι μετά από δυο πολύ επιτυχημένες χρονιές θα φτάναμε σ αυτό το σημείο.

Ο αθλητισμός είναι για όλες μας τρόπος ζωής και το ποδόσφαιρο συγκεκριμένα μια ρουτίνα ετών που επιτρέπουμε να καθορίζει την κάθε επόμενη μέρα.

Σεβόμενες το αθλητικό ιδεώδες, το σήμα και τον εκάστοτε οργανισμό αφιερώναμε χρόνο, κόπο, προσωπικές και οικογενειακές στιγμές για να είμαστε συνεπείς σε οποιαδήποτε ομαδική υποχρέωση εμφανιζόταν.

Παρ όλα αυτά, το σύνηθες πρόβλημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού αθλητισμού, αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα και της δίκη μας ομάδας.

Η ψυχική κατάπτωση και σωματική ανεντιμότητα ηγούνται όλης της κατάστασης, γνωρίζοντας ότι σε λίγες μέρες τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λαμβάνουν δράση και η μεταγραφική περίοδος λήγει.

Σύσσωμο το επιτελείο των παιχτριών των Αβαντιδων Χαλκίδας ζητάει να αποχωρήσουν από τον οργανισμό χωρίς καμία παρεμπόδιση από την αντίστοιχη διοίκηση για να μπορέσει κάθε παίχτρια να συνεχίσει να γυμνάζεται σε ομαδικό επίπεδο και να μπορέσει να προσφέρει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου γυναικών σε οποιοδήποτε περιβάλλον θεωρεί η ίδια ιδανικότερο.

Καμιά παίχτρια που απαρτίζει την ομάδα δεν θα επιθυμούσε να αγωνιστεί από εδώ και στο εξής ακόμη και σε περίπτωση αλλαγής ηγεσίας.

Ευχή όλων μας είναι η άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων φορέων ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε ήδη κλεισμένες τις Κυριακές στο ημερολόγιο μας.

Οι παίκτριες των Αβαντιδων Χαλκίδας