Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Έξι ακόμα συμπολίτες μας αποφάσισαν να “ανέβουν” στο “άρμα” του Γιώργου Σπύρου με όρεξη, διάθεση και όραμα να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους δημότες και είναι οι εξής:

Μιχάλης Δεσποτάκης

Ο Μιχάλης Δεσποτάκης ασχολήθηκε με τα κοινά πριν 10 χρόνια και είχε εκλεγεί Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Χαλκίδας. Αποφοίτησε θεολόγος από την Ανώτατη εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και είναι Δεξιός Ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου. Είναι παντρεμένος με την Σταματία Χαλεπά και έχουν 2 παιδιά.

Τον έχει κερδίσει η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και σήμερα εργάζεται στον οικονομικό τομέα ως Δικτυωτής στην LR HEALTH AND BEAUTY και στον συμβουλευτικό τομέα ακίνητης περιουσίας ως συνεργάτης της NEWDEAL REAL ESTATE.

 

Δημήτρης Στεφανίδης

Ο Δημήτρης Στεφανίδης κατάγεται από πολύτεκνη οικογένεια της Ν. Αρτάκης και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά 18 & 16 ετών. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά.

Η επαγγελματική του δράση εκτείνεται σε διάφορους τομείς της οικονομίας, τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, όσο και σε στελέχωση εταιρειών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, και έχει ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη ακαδημίας μπάσκετ στην Ν. Αρτάκη.

 

Νατάσα Χαρίτου

Η Νατάσα Χαρίτου είναι 28 ετών, κάτοικος Αρτάκης. Έχει τελειώσει Λογιστική στο ΔΙΕΚ Χαλκίδας με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ και ταυτόχρονα φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.  Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι ενεργό μέλος και ταμίας τοπικού πολιτιστικού συλλόγου της Νέας Αρτάκης.

 

Κώστας Ντεγιάννης

Ο Κώστας Ντεγιάννης είναι 36 χρόνια πυροσβέστης, έχει υπηρετήσει 8 χρόνια στην Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας και 28 χρόνια στην Πυροσβεστική υπηρεσία αεροδρομίου Τανάγρας, ως εκπαιδευτής διασώστης σε πολεμικά αεροσκάφη. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την ιστιοπλοΐα και το θέατρο. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Άρτεμις και του Γιάννη. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

 

Γιώργος Παλαιολόγος

Ο Γιώργος Παλαιολόγος σπούδασε στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας, ενώ η αγάπη του για τη διατήρηση μνημειακών στοιχείων μιας πόλης τον ώθησε στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα  της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης, με τίτλο «Ολοκληρωμένη Προστασία Ιστορικού Δομημένου Περιβάλλοντος». Παράλληλα κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι και κατέληξε δευτερεύον επάγγελμα, είναι η εναέρια βιντεοσκόπηση. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

 

Κατερίνα Σεπετή

Η Κατερίνα Σεπετή με καταγωγή από τα Φύλλα, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καρατζά και μητέρα 3 παιδιών. Απασχολείται στην επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς της, στο πρατήριο υγρών καυσίμων στα Φύλλα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την εταιρεία ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Χαλκίδας, ως συνοδός σε παιδιά δημοτικών σχολείων Βασιλικού.