Ανανέωσε με τον Άγιαξ ο Κώστας Λάμπρου

0
315

Για ένα ακόμα χρόνο στον Άγιαξ θα βρίσκεται ο Κώστας Λάμπρου.

Ο 27χρονος Χαλκιδέος τερματοφύλακας υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι θα φορά την φανέλα του Άγιαξ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Θυμίζουμε ότι ο Λάμπρου αποκτήθει από την ομάδα του Άμστερνταμ το περασμένο καλοκαίρι, μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές με την Βίλεμ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για μία φορά στην Eredivisie  – στην εκτός έδρας νίκη επί της Εξελσιόρ – ενώ 22 φορές κάθισε στον πάγκο, πίσω από τον 22χρονο Καμερουνέζο Αντρέ Ονανά. Επίσης αγωνίστηκε μία φορά στο ολλανδικό Κύπελλο, ενώ είχε 10 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα.

Το στοιχείο που ώθησε τους ανθρώπους του Άγιαξ να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Χαλκιδέο τερματοφύλακα ήταν η εισήγηση του προπονητή του Αίαντα Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος εκτιμά τόσο τα ποδοσφαιρικά του προσόντα όσο και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, στοιχείο, που κατά τον κόουτς, συμβάλλει στην διατήρηση του καλού κλίματος στα αποδυτήρια.

Οι υπογραφές έπεσαν παρουσία του πρώην τερματοφύλακα της Μαντσεστερ Γ. Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ, ο οποίος εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή στον Άγιαξ.