Με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της ομάδας, η ΑΕΕΠ Χαλκίδα Μπάσκετ, έκανε γνωστές 4 ανανεώσεις συνεργασίας με παίκτες της ομάδας, αλλά και την πρώτη μεταγραφική κίνηση!

Αναφέρει λοιπόν η ΑΕΕΠ:

Οι διοικούντες της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ B.C. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας, και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021, με τους αθλητές της ομάδας μας:
Κώστα Κουτσογιάννη, Κώστα Κωνσταντίνου, Ανδρέα Τσακό, Ερλίντ Αγκαλίου και Νικαλέξανδρο Αγγελέτο (μεταγραφή).

Οι διοικούντες της ομάδας έχουν θέσει ένα νέο διετές πλάνο στα πλαίσια της στελέχωσης και της οργάνωσης σε όλα τα τμήματα, ξεκίνησαν με τις ανανεώσεις βασικών αθλητών του ανδρικού τμήματος, ώστε να θέσει τις βάσεις για ένα καινούργιο δυναμικό και δημιουργικό ξεκίνημα και θα συνεχίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες με μεταγραφές αθλητών που θα στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα και τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής.

Οι στόχοι της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ B.C. σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και με τον ίδιο στόχο θα κινηθεί και φέτος.

Η Διοίκηση της ΑΕΕΠ εύχεται σε όλους μία υγιή κυρίως, αλλά και δημιουργική αθλητική χρονιά!

*Ο νεοαποκτηθής από την ΑΕΕΠ Νικαλέξανδρος Αγγελέτος, σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή, προχώρησε σε σύντομη δήλωση:
″Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή που έκανα τη φετινή χρονιά.
Ξέρω ότι η ομάδα κάθε χρόνο θέτει υψηλούς στόχους και για αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν.
Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με έναν πολύ ελκυστικό τρόπο κάτι το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου.
Εκτιμώ πολύ όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω συμπαίκτης με παιδιά τα οποία έχω σε μεγάλη εκτίμηση τόσο μπάσκετ όσο και έκτος γηπέδου.
Εύχομαι υγειά σε όλους τους συλλόγους και σε όλους τους αθλητές γιατί αυτό είναι το παν αυτή τη στιγμή και περιμένω με αγωνία την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.″