Στη Βόρεια Εύβοια μέσα σ’ ένα πανέμορφο και παρθένο δάσος, είναι το χωριό Αγδίνες!
Λίγο άγνωστο, απέναντι στο τουριστικό Πευκί, που γνωρίζει ο πολύς κόσμος, αλλά από κει μέσα ανέτειλε το όνειρο κάποιων ανθρώπων που δημιούργησαν, το 20011, την ομάδα ποδοσφαίρου της Ανατολής Αγδινών (″διάδοχη″ κατάσταση του ΑΟ Αετού Οροπεδίου, που εκπροσωπούσε τα χωριά Αγδίνες και Γερακιού).

Η Ανατολή Αγδινών στα ΄΄πρώτα΄΄ της βήματα…

Για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε στην Γ’ ΕΠΣΕ, η ομάδα της Ανατολής, όμως κάπου εκεί στο 2015-16, σταμάτησε τις δραστηριότητάς της…

Ο Θανάσης Λάντζος

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν κάποιοι από την ″παλιά φρουρά″, που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον τόπο, ενεργοποιήθηκαν και επαναδραστηριοποίησαν την ομάδα της Ανατολής Αγδινών!  Νίκος Πετράκος, Σταμ. Νάτσιος, Νίκος Σελίμης, ήταν οι πρωτοπόροι, συνεπικουρούμενοι και από άλλους συμπατριώτες τους, προχώρησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες, για να εμφανιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ήδη δηλώθηκε συμμετοχή και τρέχουν οι διαδικασίες, συγκρότησης του ρόστερ της ομάδας. Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Θανάσης Λάντζος, ενώ η έδρα της ομάδας, θα είναι στο γήπεδο των Γουβών.