Ο Ανδρέας Ντάμπος ο αρχηγός του ΑΟ Χαλκίς την φετινή περίοδο έστειλε και αυτός το μήνυμα του προς τους διοικούντες του ΑΟ Χαλκίς νυν και πρώην ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί και να δυσφημεί τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκις.

Σε όλη την έως τώρα ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω μάθει να μιλάω μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου .

Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να δυσφημεί, να συκοφαντεί, και να διακινδυνεύει το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών που έμειναν και στήριξαν αυτήν την ομάδα μέχρι τέλους .

Όχι μόνο δεν σέβεστε την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς αλλά κυρίως σε μια τόσο κρίσιμη για την ομάδα μου καμπή του πρωταθλήματος ,δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού στον ιδρώτα και τις προσπάθειες των συμπαικτών μου και του τεχνικού επιτελείου που παρέμειναν μέχρι τέλους,  αλλά και στην αγωνία του κόσμου του ΑΟ Χαλκίς που γνωρίζει πολύ καλά , κάτω από αντίξοες συνθήκες οικονομικές και καταστάσεις υπηρετήσαμε με υπερηφάνεια τα χρώματα κ την ιστορία αυτής της ομάδας .

ΥΓ. Κοιτάξτε να έχετε κοινούς στόχους όλοι οι Χαλκιδαίοι δήθεν παράγοντες για το κοινό καλό αυτής της πόλης , που θα υπηρετήσετε!

Ήταν τιμή μου που υπήρξα αρχηγός αυτής της ομάδας .