Η αλλαγή στον πάγκο του Απόλλωνα Ερέτριας ολοκληρώνεται με γρήγορες διαδικασίες και μάλιστα με διάδοχη λύση “μέσα” από την ομάδα.

Θωμάς Τσίγκας ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Ερέτριας.

Ο Θωμάς Τσίγκας είναι ο άνθρωπος που καλείται να δώσει συνέχεια στην τριετή και πλέον επιτυχημένη θητεία του Δημήτρη Βαλκάνου, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τον Απόλλων αφού έχει θητεύσει στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών της ομάδας.

Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα Ερέτριας αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Βαλκάνο, τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα σε σπουδαίες επιτυχίες τα τελευταία 3.5 χρόνια

Η ανακοίνωση

Δημήτρης Βαλκάνος

«Το πρώτο πράγμα που επιβάλλεται να κάνουμε ως Απόλλων Ερέτριας είναι να αποχαιρετήσουμε το μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Βαλκάνο. Όταν πριν από περίπου 3.5 χρόνια το τότε συμβούλιο αποφάσισε να του αναθέσει το ρόλο του πρώτου προπονητή, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ένα πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, ένα σούπερ καπ, δύο τελικοί κυπέλλου ΕΠΣΕ, δύο φορές καλύτερος προπονητής της κατηγορίας (η μια ως καλύτερος νέος προπονητής) και φυσικά ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο πλέον πετυχημένος στη θέση του τα τελευταία χρόνια για το σύλλογο μας.
Ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας ακόμη σπουδαιότερος χαρακτήρας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Δε θα πούμε αντίο. Θα πούμε εις το επανιδείν, γιατί είναι βέβαιο πως κάποτε θα επιστρέψει στο “ποδοσφαιρικό” σου σπίτι»
.

*σημείωση Δ & Α: ο Δημήτρης Βαλκάνος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.